[ M3RiM @ 07.06.2008. 16:12 ] @
uradio sam append query da mi dodaje podatke u query ali nece da mi ih prokaze u formi koja je napravljena na osnovu tog queryja u koji se dodaju podaci. evo nakacio sam bazu pa pogledajte. prvo morate pokrenuti formu "1-IzborNazivaIVelUzorka" i izabrati neki naziv mjere, jer se dalje vuku podaci iz te forme a zatim, pokrenite formu "01-UnosUzorakaForm" ono sto hocu jeste da, kada kliknem to dugme DODAJ u formi "01-UnosUzorakaForm", da mi pokrene append query i doda te podatke u query(sto trenutno radi), ali da mi ih doda i u formi a sklone iz forme te podatke koji su prethodno prikazani. dakle da mi forma prikazuje samo podatke koji su nanovo dodati. nadam se da sam bio dovoljno jasam. dakle samo hocu da u formu unosim podatke koje mi doda append query, i ako je moguce da se uradi da mi forma ne prikazuje ono dodatno polje (*) jer kada append query doda polja koja su mi potrebna, onda nema potrebe da imam jos jedan red vise. [Ovu poruku je menjao M3RiM dana 07.06.2008. u 17:45 GMT+1] |