[ vejin @ 08.06.2008. 22:37 ] @
Zelena apoteka je sajt koji postoji već jedno mesec dana i koji kao osnovnu tematiku ima lekovito bilje. I to kroz tri osnovne stavke ishranu, lečenje i kozmetiku. Namestili smo tako da se posetioci mogu registrovati samo na forum, to jeste nisam povezivao bazu podataka Joomle i SMF a. Malo nas još uvek muči deo koji se nalazi na vrhu sajta, ali je sve ostalo doterano do konačnoga.
[ bantes9 @ 09.06.2008. 08:21 ] @
Svidja m se dizajn sajta, mislim da si odabrao prave boje za ovu tematiku.

Pored gornjeg dela koji je malo spusten ima jos par sitnica koje bi mogao da ispravis:

Main meni -> Main menu, Glavni meni, Meni (Main meni je mesavina Srpskog i Engleskog)
Tekst ti je prilepljen uz slike u centralnom stubcu pa bi mogao da dodas mali razmak da sve bude citljivije
Najcitanije tekstove i google reklame na dnu bi mozda mogao da implementiras u levi i desni stubac, stranica bi bila malo kraca a ne bi imao toliku prazninu sa leve i desne strane.

[ vejin @ 09.06.2008. 20:36 ] @
Da u pravu si za meni i to sam sredio tako da sada piše Glavni meni, Što se tiče praznine sa strane to sam malo redukovao tako što sam smanjio broj vesti koje se prikazuju na naslovnoj stranici.

Jedan od problema koji me muči jeste kako se uklapa forum Zelene apoteke sa ostatkom sajta. Trenutno nemam vremena da radim na sređivanju te grafičke teme, ali bi mi bilo drago da čujem kako vam se postojeća tema uklapa sa sajtom. Postoji na sajtu link ka forumu i na forumu ka sajtu, ali ne znam dali bi bilo preterano da još postavim neke banere većih dimenzija koji bi navodili ljude da vide i forum.
[ bantes9 @ 09.06.2008. 23:49 ] @
Izgled foruma mi je OK i podseca na sajt, jedino bih uradio neko malo bolje resenje header-a, nesto slicno varijanti na sajtu.
Sto se tice linkova na sajtu ka forumu mislim da ti ne treba vise nista, jer pored menija sa desne strane imas sekciju "sa foruma" koja solidno upada u oci.