[ eBojan @ 09.06.2008. 08:25 ] @
Da li moze ADSL modem da bude stalno ukljucen na napajanje, tj da ga ne gasim posle radnog vremena? Da li to mozda zavisi od tipa modema? |
[ eBojan @ 09.06.2008. 08:25 ] @
[ Cartman @ 09.06.2008. 08:43 ] @
Bez brige, nista ne smeta, to je za to i napravljeno.
Moj krs od huawei radi godinu dana, jedino ga gasim kad je oluja. Pozdrav [ eBojan @ 09.06.2008. 09:37 ] @
To mi je trebalo, postavicu ga u reck gde imam stalno napajanje tako da sa olujom necu imati problema, jedino nisam bio siguran da li može da radi uvek zbog pregrevanja jer se radi o "običnom" modemu...
[ Agent Smit @ 10.06.2008. 14:01 ] @
Moj ADSL modem je stalno uključen u struju, već godinu ipo...nisam ga gasio ni kad je nestajalo struje, tj. ni ne znam šta mu se dešava, prilično je izolovan..hm..moraću da vidim kako mu je tamo pozadi, ali ne verujem da mu smeta što je stalno uključen u struju??
![]() [ Paxy @ 10.06.2008. 14:05 ] @
Mrezni uredjaji su pravljeni da budu stalno aktivni. Zbog toga ukljuci ga i ne brini. Pregrevanje moze da napravi problem, pa ako imas klimatizovan rack to ce ti resiti sve probleme, ako ne, dodaj policu, razdvoji od uticaja drugih uredjaja i to je sve.
ADSL modemi su relativno jeftini, pa i ako crkne nista strasno, dobro je da sluzi dok sluzi. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|