[ Wizard4U @ 09.06.2008. 18:11 ] @
Molio bih nekoga da mi malo objasni na koji način bi trebao napraviti zadatak koji sam dobio na faksu, ja znam isprogramirati ali ne znam na koji način bi trebalo funkcionirati tj. kako bi to trebalo izgledati na kraju?! Zadatak: Sustav treba omogućiti vođenje urudžbenog zapisnika na Webu, pod čime se podrazumijeva evidencija, obrada i arhiviranje dokumenata (tablica ZAPISNIK). Dokumenti mogu biti izlazni ili ulazni (tablica VRSTA_DOKUMENTA). Izlazne dokumente šaljemo svojim partnerima, a ulazne primamo od svojih partnera (tablica PARTNER). Korisnici sustava (tablica KORISNIK) su administratori, voditelji ureda i obični korisnici (tablica VRSTA_KORISNIKA). U sustavu postoji jedan ugrađeni administrator (korisničko ime: admin, lozinka: foi). Zaduženja su sljedeća: običan korisnik: upisuje u evidenciju ulazne i izlazne dokumente te im se postavlja status u 0 - "Evidentiran". Može promijeniti podatke dokumenta kojeg je on unio dok je u statusu 0 - "Evidentiran". Može vidjeti status dokumenata koje je on unio (u nekom razdoblju). voditelj ureda: obrađuje dokument čime mu se mijenja status u 1 - "Obrađen". Dokument se može više puta obrađivati s time da mu se mijenja podataka zadnja_promjena Na kraju daje zahtjev za arhiviranjem dokumenta čime mu se mijenja status u 2 - "Arhiviran". Može vidjeti status svih dokumenata (uneseni u nekom razdoblju) s pregledom tko je evidentirao dokument. Voditelj kreira partnere i mijenja im podatke. administrator: može mijenjati vrstu korisnika pojedinom korisniku. Struktura baze: ![]() Ako netko nije razumio moje pitanje slobodno pita. |