[ njegos018 @ 17.06.2008. 18:56 ] @
Imam ADSL Telekomov internet i povezan sam preko USB,ali posto skoro nikako ne mogu da odem na MySpace,FaceBook,Hotmail,B92 isl zvao sam njihov call centar i oni kazu da treda da se povezem preko mrezne kartice (kabla)...medjutim,kad se povezem u opciji Network connections nemam opciju Local Area Conect jer sam je jednom prilikom delitnuo...i sta sada da radim?Jel imam ja tu instalaciju na onom CD sto sma dobio prilikom kupovine kompijetera ili za to treba da se obratim nekom strucnom licu ili dal treba da skinem neke instalacije,drajvere s neta da bi mi se pojavio Local Area i ona lepo ,bez muke surfovao Space-om,FaceBook-om isl..koristim Mozillu,ali za sada kao alternativu koristim Operu i preko nje odlazim na spomenute sajtove ALI sve mi se nesto kilava i mnogo sporo ucitava ili uopste ne ucita... ps.nadam se da mi ima leka ![]() koristim :Windows Xp modem je: Huawei SmartAX MT882 LAN kartica : ne znam gde to treba da vidim default browsner : Mozilla FireFox (novija verzija) [Ovu poruku je menjao njegos018 dana 17.06.2008. u 21:12 GMT+1] [Ovu poruku je menjao njegos018 dana 17.06.2008. u 21:13 GMT+1] |