[ X4rd4S @ 18.06.2008. 15:05 ] @
Odlucio sam da na svoju trenutnu konfiguraciju dodam graficku kartu i procesor,u temi "Video karte i monitori" vec sam rijesio pitanje graficke sad mi prostaje samo procesor.Nikako ne mogu da se odlucim da li da uzmem ovaj AMD-eov procesor iz naslova jer mi PC prvenstveno sluzi za igranje igrica,zato i obnavljam konfiguraciju.Sta Vi mislite kako ovaj procesor lezi na ovoj konfiguraciji ili bi bilo bolje da uzmem Neki Intelov Core 2 Duo???Cijena do koje mogu ici je 1000 kuna,cjene su u kunama jer kupujem u *****,pa mozete i tamo pogledati i preporuciti najbolje ***** Iskreno zelim da sjednem za komp upalim Crysis i picim sve na high :) ili neko drugo danas zahtjevno s****e. PROCESOR: AMD 3000+ (to se mjenja) PLOCA: Gigabyte Technology S Series - GA-M61VME-S2 GRAFICKA: ATI Radeon HD3870 GDDR4,512 MB... (novo) RAM: 2 GB (2 x 800 Mhz) HDD: 200 GB PS. Koliko para bi trebao da trazim za nVidiu 7300 GT (256 MB,DDR 2) i ovaj gore AMD procesor 3000+? mod edit: nije dozvoljeno davanje linkova ka prodavnicama [Ovu poruku je menjao Nenad Vranjanac dana 18.06.2008. u 19:36 GMT+1] |