[ dejan85 @ 18.06.2008. 19:17 ] @
Juce mi se desila neverovatna stvar. Imam dual boot XP - Ubuntu 6.06, xp uglavnom ne koristim. Juce sam upalio xp i nisam mogao da pokrenem firefox, probam IE ni on nece, skeniram komp i nadje mi jedan virus na c->windows->windows logs a fajl se zvao neki datum pa vsmon pa neke brojcice, ako se lepo secam. Posaljem ja njega u recycle bin i restartujem komp, i windows ne moze da se podigne (pri ucitavanju se sam restartuje). Udjem u safe mode vratim ga iz bin-a, ali opet nece. Ok, pokrenem Ubuntu, upalim firefox on blokira sistem (neverovatno), ja restartujem probam opet nece da se pokrene. Probam iz terminala sa firefox vrati Code: Udjem u dir gde sam instalirao firefox 2, pozovem ga odatle vrati Segmentation fault Code: Ukoci mi i terminal, ne mogu da kucam, probao sam openoffice i azureus ni oni nece da se pokrenu. Za azureus vrati neki error, ne mogu sad i to da prekucavam. Nautilus radi, prekopirao sam najbitnije stvari na flesh bez problema. Ne mogu da verujem da dva sistema otkazu, a nemaju veze jedan s drugim. Sacekacu neki dan, mozda ima neko predlog kako da spasim bar linux, ali jednostavno NE MOGU DA VERUJEM sta se desava.error while loading shared libraries: libcairo.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory |