[ milooskv @ 19.06.2008. 20:56 ] @
Pozdrav svima

Imam sledeci problem: Kada pustim stampanje na Pixmi ip1800,javlja mi da ketridz nije dobro postavljen.Ketridze sam vadio,cistio im kontakte,kao i kontakte na stampacu,vratio sve lepo,i opet nista.Shta bi to moglo da bude?
[ calexx @ 19.06.2008. 22:36 ] @
Od kada se to dešava, da li je nov štampač, da li su kertridži original, da ih nisi možda punio?
[ milooskv @ 19.06.2008. 23:22 ] @
Stampac mi je dat na servis.Star je oko godinu dana,punjen je par puta i dosad je sve bilo ok.Ketridzi su original,i pocelo je od nedavno da se desava
[ calexx @ 20.06.2008. 18:40 ] @
Staviš nov kertridž pa saznaš ko pravi problem. Rekao bih da su kontakti na starom počeli da brljaju. Meni se slično dešavalo na starom HP štampaču ali sam imao 3-4 kompleta pa kad neki počen da brlja, zamenim ga a posle par krugova on opet radi normalno. Ionako nije planirano da se pune nego menjaju.
[ milooskv @ 20.06.2008. 18:54 ] @
Sto se ovog stampaca tice,vise se isplati da se zameni ceo,nego da se menjaju ketridzi,jel oba ketridza kostaju kao ceo stampac, pa zato pitam da li postoji neko alternativno resenje.
[ calexx @ 20.06.2008. 22:10 ] @
Kod većine štampača je tako, ja sam svojevremeno imao drugara u firmi koja troši iste kertridže a ne pune ih nego bacaju pa kad odradi turu, on ih meni da pa imam takoreći nove. U svakom slučaju su ovakvi štampači jeftini pa dođu kao potrošni materijal.