[ parmin @ 21.06.2008. 15:07 ] @
Ne izlaze mi posecene strane u historiju. Kako to da resim, da ih dobijem?
[ bantes9 @ 21.06.2008. 23:08 ] @
Za pocetak proveri u Control Panel - Internet Options koliko je mesta na hard disku predvidjeno za history i da li je uopste predvidjen neki prostor.
[ parmin @ 22.06.2008. 05:59 ] @
Tu je problem. U internet exploreru, osim 20 dana i oznake clear nema ništa drugo. Sa mojim skromnim znanjem engleskog ovo clear bi bilo čišćenje historija, gde da tražim još? U polju Accessibility nije ništa čekirano.
[ bantes9 @ 22.06.2008. 23:44 ] @
Pokusaj da u okviru Control Panel -> Internet Options pronadjes Browsing history, tu bi trebalo da nadjes sva potrebna podesavanja vezana za ovaj problem i mislim da neces imati problema da se snadjes.
[ parmin @ 01.07.2008. 21:44 ] @
Pa napiši mi još nešto osim ovoga kontrol panel i internet explorer, i šta dalje. Ne znam kakav ti imaš IE, ali kod mene nema nigde te opcije. Napiši mi gde bi, tj. na kojoj kartici bi trebalo to da se nalazi.
[ bantes9 @ 06.07.2008. 21:07 ] @
Koristim IE 7 a i za IE 6 bi trebalo da bude slicna prica.

Kada pokrenes IE odes u Tools -> Internet Options i pod karticom Generals imas opciju "Browsing history".
Evo i slike:

Nakon toga kliknes na Settings u okviru opcije "Browsing history" (zaokruzeno crvenom bojom) i tu ti se pojavljuje sledeci prozor u kome podesavas ono sto sam naveo: