Pozdrav!
Imam 2 ovakva AP-a, ali ni ja nisam bash neshto odishevljen sa njima. Pre svega, jaaaaako su osetljivi na varijacije napona u mrezi!!!! Bilo kakav pad, i gubi se link!!! Drugo, osetljivi su na LAN ulaz. Kako to mozesh da vidish. LAN lampica slabije svetli ako je link losh (slabije nego PWR i WLAN), i tada nece bash svaki put da se konektuje. LAN mora biti bash stabilan, i nakon shto ubodesh LAN, tek onda napajanje. U suprotnom, nece uvek da radi kako treba. A shto se tice pregrevanja, on je dosta vruc kada radi, ali to ne bi trebalo da te uznemirava. A sto se tice logovanja na njega... To je prica za sebe!!! Po default-u, adresa mu je 192.168.2.1!! To pishe u uputstvu. Najlakse ti je da uradish sledece. Drzi reset na njemu bar 5 sec (u suprotnom, podeshavanja koja si ostavio shto se tice IP-ova ostaju ali se brishu lozinke i zashtita), pa nakon toga se povezi na njega preko LAN-a. Povezi ga na mreznu karticu (ne wireless). Postavi podeshavanja kartice na sledeci nachin: IP: 192.168.2.2, Mask: 255.255.0.0 ili 255.255.255.0 (za ovo nisam 100% siguran), i Gateway: 192.168.2.1. Ja sam tek ovako uspeo da mu pristupim!!!! Srecno i nadam se da ce ti ovo pomoci...