[ edo_lafina @ 23.06.2008. 17:21 ] @
Imam dva problema prilikom otvaranja obje particije.Kad otvorim jednu od particija svaki put otvori sadrzaj diska u novom prozoru sto znaci da nemam opciju back da se vratim u My computer , prilikom svakog otvaranja bilo koje particije pojavi se prozor : shell.exe has encountered a problem and need to close.We are sorry for the inconvenience.If you were in the middle of something , the information you were working on might be lost.I tu imam ponudjene opcije DEBUG i CLOSE i naravno uvijek idem na CLOSE.Na obadvije particije pojavljuje se fajl pod nazivom ffpscache.tmp i kad god ga obrisem prilikom sledećeg ulaska na disk opet se pojavi i tako sve na obje particije.Pokusao sam da skeniram sa : Eset smart security , Spybot - Search & Destroy , Spyware Doctor , Ad-Aware 2007 , Run XP Repair Pro 2007 , CCleaner , svi ovi programi su svjeze dopunjeni novim update-om i nista ne pronalaze.Moja konfiguracija je : MSI KT6 Delta AMD Athlon XP 2100+ ATI radeon 9600 SE RAM 2 x 512 DDR400 HDD ATA Maxtor 250GB Windows XP Professional , SP2 Zna li neko u cemu je problem i kako da ga rijesim ?? POZDRAV !! |