[ Masamunea @ 25.06.2008. 08:38 ] @
| Od nedavno moj provajer je presao na ovaj vid konekcije i sve lepo funkcijonise osim sto se p2p zaglupi posle 2 sata i jedino pomaze Disconnect/Connect...
Dal postoji neki nacin da namestim da se sam Disconnect/Connect svakih sat vremena?
koristim wireless, winXP SP3, a kacim se preko planeta wap-4033. |
[ Rekla Kazala @ 26.06.2008. 22:12 ] @
Ko treba da se Disconnect/Connect? Modem? Router? Komp? P2P?
[Ovu poruku je menjao djricky dana 28.06.2008. u 23:18 GMT+1]
[ odejan @ 12.07.2008. 16:06 ] @
druze ja sam imao isti taj problem i kontaktirao sam provajdera i mucio se sa raznim zajebancijama samo ja nisam imao taj problem svakih ssat dva nego svakih minut dva i ne samo kod p2p nego u obicnom surfovanju i ne na svakim stranicama i nikako mojoj muci kraja dojadilo mi je svaka 2 minuta diskonekt pa opet konect(mislim na samu net konekciju ne restart brozvera ili kompa) pa me jedan kolega savetovao kaze sto nesrusis sistem (pa nije problem rusenje i ponovo dizanje sistema nego ponovo svi drajveri nama korisni programi itd) i ja se nekako odlucim ito uradim i sad nemam problema ide vireles kako treba bez problema dali je moj komp bio sa necim"zarazen" pa da je sr.o ili ???? ne znam ali znam da sad radi bez problema usput nisam imao nijedan anti adwer spywer nivirus a sad imam sve to i svremena na vreme kad skeniram komp nadjem svakakih go..na pa mozda je i jedan nekad od njih bio problem(probaj mozda ti upali kao meni)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.