[ miroslav_joksimovic @ 25.06.2008. 22:09 ] @
POZDRAV svim forumasima i ljudima dobre volje,

Interesuje me samo ima li neko iskustva bas sa ovom karticom? Atheros cip na njoj. Ne interesuje me n mod, narocito na MT-u vec to sto ima mogucnost za 3 antene posto imam samo 3 PCI slota na MT-u a treba mi najmanje 5 komada a sa obicnom tp link 651g ne mogu da resim problem ne zato sto je losa vec zato sto mi onda treba 5 tih kartica a nemam mesta na ploci. Trenutno su u tom MT-u TP-Link 651G koje rade odlicno ali jednu moram da izvadim i zamenim ovom. Dajte mi neki savet ali da nije CM9 odgovor posto su skupa varijanta za community mrezu a samo za AP.

Hvala svima unapred na iskrenim odgovorima.

[Ovu poruku je menjao miroslav_joksimovic dana 26.06.2008. u 07:29 GMT+1]
[ Hans_D @ 26.06.2008. 12:10 ] @
Ako si mislio da ta kartica moze da izigrava 3 ap-a grdno si se prevario :)
[ miroslav_joksimovic @ 26.06.2008. 14:33 ] @
Niko to nije mislio vec mi je bitno da mogu 3 antene da nakacim na nju a za AP-ove znam da ne mogu, toliko sam naucio...
[ miroslav_joksimovic @ 08.07.2008. 10:57 ] @
Nikako ne uzimajte ovaj adapter, ostacete bez 4000 dinara a Mikrotik ga nece videti. Ja sam tako uradio i na kraju ga zadrzao kod sebe u kompu. P.S. Vista x64 ima driver samo preko Online Searcha, XP ima na disku.

Eto, toliko, jos jedna skola koja je kostala 50e.

POZDRAV
[ BlackBomber @ 08.07.2008. 13:27 ] @
A zasto ne bi uzeo mikrotikov adapter PCI na 4 miniPCI? Jes da je skupo, ali ako vec bas nemas masinu sa vise slotova, a bas ti trebaju, ovo je jedno od elegantnih resenja. miniPCI wireless karti ima kakvih god hoces.
[ miroslav_joksimovic @ 01.08.2008. 22:45 ] @
Predlog je u fazi razmatranja ali mi se ne stavlja na ovu brend budzenu masinu sa prepravljanim PCI slotovima taj adapter od 70-ak evra. Da slucajno dodje do kratkog spoja i sve ode u....