[ Lyrijan @ 27.06.2008. 21:59 ] @
Pozdrav svima,

evo vec dva dana nikako da izvalim sta treba da uradim da bih se logovao kao administrator na svom SMF forumu. Ptretrazivao sam i na inostranim sajtovima, ali nigde nisam nashao odgovor, te stoga kontam da je neka glupost u pitanju koju ja ne mogu da izvalim. Sve je bilo u redu dok nisam sa svog racunara registrovao jos jedan nalog. E sad mi je ono ADMIN dugme nestalo, i ne znam sta da radim.

Takodje ne mogu ni za jednog drugog racunara da nadjem to admin dugme. Kako se logovati kao admin sa drugog racunara? Ako pokusham preko klasicnog login-a prijavi mi da ADMINISTRATOR kao korisnik ne postoji

znam da je neka uzasno glupa fora, ali stvarno cu da poludim!!! )))))))

[ vejin @ 28.06.2008. 13:31 ] @
Naravno da je jednostavno rešenje, ponovo učitaš backup koji si napravio pre nego si kreirao novoga korisnika, jeste da ces iygubiti sve sto se desavala na forumu u poslednjih nekoliko dana. Izvineš se korisnicima, zbog svoje greške i sve ok.

Naparavio si beckup, pre nego si čačkao po forumu, zar ne?
[ Lyrijan @ 29.06.2008. 17:34 ] @
hm... nisam....

pa zar ne postoji nijedan drugi nacin? Zar nije moguce da se sa drugog racunara pristupi kao administrator?

Jel to tako kod svih foruma (phpbb, vbulletin, IPB, myBB) - ako nije da menjam odmah...

[ superbaka @ 30.06.2008. 16:02 ] @
http://www.imesajta.com/index.php?action=admin