[ CyberCool @ 28.06.2008. 18:22 ] @
Pozdrav;
Na kompu koji radim nemogu da snimam na USB stick posto je USB port blokiran valjda negdje u registry-u pa bi molio ako neko zna kako da ga uspostavim da funkcioniše tj. da mogu prebacivati na USB stick.!!
[ Vladica Savić @ 29.06.2008. 09:45 ] @
Probaj da pristupis registar kljucu:

HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesUsbStor

I da pronadjes START kljuc u registru i probaj da mu stavis heksadecimalnu vrednost 4 i javi dal radi...

A mozes da pogledas i ovako jos nesto, odi u run, pa zatim otkucaj devmgmt.msc i onda u delu universal serialbus controllers otvori podmenije i pogledaj da nije nesto postavljeno na disable.

[ CyberCool @ 29.06.2008. 15:02 ] @
Problem je u tome sto kad pokrenem registry pise "not allowed " zbog toga sto je admin zabranio a ja sam logovan kao administrator !!!
[ Catch 22 @ 30.06.2008. 00:04 ] @
Biće da si zapatio neku gamad onda...
:(
[ Vladica Savić @ 30.06.2008. 11:06 ] @
Pogledaj ovu temu tu imas programcic koji sam pisao koji otkljucava (dozvoljava izmene) registar baze) ako ti je to onemoguceno?

[ Vladica Savić @ 02.07.2008. 09:34 ] @
Jel si uspeo da resis problem?
[ CyberCool @ 15.07.2008. 20:20 ] @
Heh:
Nisam probao taj program jos ali sam upjeo da prebacim fajlove na USB stick i to vrlo jednostavno
preko cmd-a ukucam samo drajv pod kojim je USB i to je to uso sam ( npr. "F:" ) i normala
"copy C:\fajl to F:\fajl" . Ako npr. pokusam da pokrenem F: preko explorera onda "neda"
( npr. "start F:" ). uglavnom sam uradio sto mi je bilo potrebno ali eto valja i to nauciti jednom, probat
cu jos sa tim programom. hvala puno svima ...
[ Goticni @ 16.07.2008. 23:38 ] @
Postoje razna softverska resenja koja blokiraju USB port! Ja to koristim u firmi na nekim racunarima i uz to blokiranje registry-a tesko ga je zaobici.

Tebi se to desava kuci ili na poslu?
[ Vladica Savić @ 27.07.2008. 15:53 ] @
Citat:
Goticni: Postoje razna softverska resenja koja blokiraju USB port! Ja to koristim u firmi na nekim racunarima i uz to blokiranje registry-a tesko ga je zaobici.

Tebi se to desava kuci ili na poslu?

Mozes li postovati neki od nacina za takvo nesto? ... ili da mi pustis na pp, radoznao sam pa zato