[ elitedzekson @ 29.06.2008. 01:23 ] @
kupiio sam pojacalo 2X600w 8oma i dve kutije po 600w 8oma sad bih kupio 2 bas bina (500-600w)i jedno pojacalo za njih .da li je izvodljivo da podnese sve to izlaz iz kompjutera onaj klasicni integrisan ili mora neka druga varijanta ,i kako sve to vezati
[ MasterElektroniK @ 29.06.2008. 08:56 ] @
Koje pojacalo si uzeo? koje planiras jos da uzmes?

Moguce je to da se odradi/ne radi se tako/,ali pojacala ti nece dobijati punu pobudu,pa ces umesto 600w na izlazu dobijati npr 300,a tako bi bilo i sa ovim drugim pojacalom.

Jednostavno kupis mikser i resio si problem...tako ce pojacala sigurno dobiti punu pobudu, plus sto imas tone control i jos sto cuda...

A veze se jednostavno, sad zavisi kakvi su ti ulazi/input na pojacalu...ako je XLR evo link pa se snadji http://www.elitesecurity.org/t324648-Balanced-unbalanced-input

ps. za cega ti treba tolika snaga, diskoteka?
[ SASA M. @ 29.06.2008. 09:08 ] @
Mozes vezati bez problema, savremeniji racunari imaju mogucnost razlicitog konfigurisanja izlaza, po broju i konfiguraciji. Mikseta je tu uvek kao dobro resenje.
[ zeoN_Rider @ 29.06.2008. 09:40 ] @
Kolege sa foruma su ti lepo objasnili o mogusnosti, samo obrati paznju jer je audio izlaz iz racunara malog nivoa.

To znaci da i kad su svi regulatori nivoa ( jacne ) na Max. nece biti dovoljno za pobudu do Max. na pojacavacima!

Bice ti potreban predpojacavac ili sto je SASA M. napisao Mixeta.

Pozdrav zeoN_Rider
[ MasterElektroniK @ 29.06.2008. 09:42 ] @
Ja isto imam integrisanu zvucnu, i kada sam na line out spojio pojacalo,a na phones slusalice, kada pojacam pojacalo do odredjene snage, i onda pojacam primeti se slabljenje snage pojacala...

Tako da druze,imas lovu,uzmes miksetu i resio si problem,imas behringera za 100e,ako hoces polovno kontaktiraj me na pp /jeftino/
[ elitedzekson @ 30.06.2008. 00:18 ] @
korak po korak koji je pravi nacin povezivanja pojacala ,miksete,zvucnika na komp ja planiram da kupima vi samo recite da li je to ok i da li je potrebno

pojacalo 2x600w 8ohm evo link

http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAP...eName=STRK:MEWA:PIC&ih=015

zvucnike 2000w planirao sam za ovo pojacalo to su ovi:

http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAP...eName=STRK:MEWA:PIC&ih=013

i hteo bih ako ima potrebe za 2 subwoofera omnitronic BX-1550 i verovatno jos jedno pojacalo bi trebalo za njih samo ne znam koje
i sad kako ovo sve povezati da to bude ok znam da ovo nije bas neki kvalitet ali ja to cisto radi sebe hocu kupiti volim to da imam i eventualno neka zurkica kod burazera na bazenu tokom leta

[Ovu poruku je menjao elitedzekson dana 30.06.2008. u 08:59 GMT+1]
[ MasterElektroniK @ 30.06.2008. 08:46 ] @
sumnjiva oprema,bar na izgled...
[ Euronymous @ 30.06.2008. 09:53 ] @
bar na izgled.Nisam nikad cuo za Mcfarlow.
ali kao sto je covek vec rekao,zna i sam da nije neki kvalitet i da kupuje cisto radi sebe.
[ MasterElektroniK @ 30.06.2008. 11:13 ] @
Rece i za neke zurke i slicno...zamisli beli dim :))...

ps. KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE...bilo i bice...
[ Euronymous @ 30.06.2008. 12:13 ] @
Pa opste je poznato da svaki uredjaj radi na beli dim. kad beli dim izadje uredjaj vise ne radi