[ ntrack @ 01.07.2008. 12:54 ] @
| Kada zelim da instaliram sound forge 7.0 (prilikom inicajlnog pokretanja instalacije odnosno self extractora) javlja mi gresku da mi nije dozvoljen upis u C:\Documents and Settings\(ime mog korisnickog naloga)\Local settings\Temp
Obrisao sam iz registry-ja sve u vezi sa sound forge-om, i da napomenem da je moj nalog administratorski, proverio sam dozvole i sve je u redu ali i dalje nece
Ako neko ima resenje bio bih Vam zahvalan na pomoci....
Unapred hvala.... |
[ SlobaBgd @ 01.07.2008. 15:51 ] @
Hajde ovako:
kažeš da je u pitanju self-extracting fajl. Pokušaj nekim dearhiverom (Total Commander, WinZip, WinRAR, 7Zip) da otpakuješ taj fajl u proizvoljni folder, po tvom izboru. Ako dobiješ smislenu strukturu i sadržaj foldera, pronađi nešto kao setup.exe, install.exe, ili slično, pa pokreni.
[ ntrack @ 01.07.2008. 21:10 ] @
Zaboravio sam da to napisem ali i to sam probao jer je u poruci tako pisalo kao self extractor ali niije mi nudio da otpakuje vec da zapakuje jer sam pokretao aplikaciju (exe ekstenzija) tako da sam kompletno zbunjen.....
A zasto mi je u poruci o gresci pisalo self extracting file nije mi jasno, mislim mozda to i jeste ali nijedan arhiver ga ne prepoznaje kao arhivu a poruka o gresci je uvek ista....
Kapiram da je nesto sa dozvolama ali sta....
[ NICS @ 06.07.2008. 12:34 ] @
Da li e jos neko instalirao sa tog diska pre tebe. Koliko si siguran da je fajl ispravan
[ ntrack @ 07.07.2008. 23:26 ] @
Nasao drugu verziju nije vazno sta je.... Hvala svima
Fajl je 100% ispravan jer se na drugom kompu instalira bez problema
Izgleda da je nesto sa windows-om...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.