[ sulic23 @ 03.07.2008. 21:01 ] @
| Lijep pozdrav članovima ovog foruma.
Naime, već neko vrijeme imam problem sa Nerom 7, tačnije sa nerom vision.
Taj problem se ogleda u tome što kad pokušam bilo što napraviti u Nero vision (npr. slideshow, ili kreirati DVD od avi fajlova) on mi izbaci poruku slijedeće sadržine: (nisam mogao ubaciti sliku pa sam prepisao tekst)
Naslov poruke: Microsoft Visual C++ Runtime Library
Tekst poruke:
Runtime Error !
Program: C:/Program Files/Nero/Nero 7/Nero Vision/Nero Vision.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual Way.
Please contact the application's support team for more information.
Ukoliko netko zna kako riješiti ovaj problem unaprijed zahvalan. |
[ sulic23 @ 15.07.2008. 17:50 ] @
Dajte ljudi ovo me izluđuje, znam da će netko reći: "ima i drugih software za ovu djelatnost" ali sa Nero-om sam naučio i nisam do sada imao problema.
Evo stavio sam i screen ove poruke.
Unaprijed hvala.
[att_img]
[mod] Zamenjena slika u bmp formatu (576KB) istom slikom u jpg formatu (17KB) !!!!
Ubačen kod za prikaz slike u poruci
[Ovu poruku je menjao Catch 22 dana 15.07.2008. u 21:56 GMT+1]
[ Flash411 @ 15.07.2008. 18:59 ] @
Necu ti reci da ima drugi program,za to ima nero,ali ako boga znas,ne verzija 7.
Uzmi 5,6,8 ali ne 7.
[ sulic23 @ 15.07.2008. 19:14 ] @
Hvala bogu da se netko javio ! Već sam izgudio nadu.
Hvala na uputama znam da postoje i starije i novije verzije Nere, ali isto mi prijavljuje i na 6 i 8, što je još gore ista poruka se javlja na dva računara koja koristim, a ta dva računara nemaju iste operazivne sisteme.
Usput da pomenem da je jedno vrijeme radio i 7 i 8,ali odjednom neće niti jedan.
[ bojch @ 16.07.2008. 07:25 ] @
Probaj još sa ovom alatkom od Nera:
Nero 8 CleanTool. Odinstaliraš, potom počistiš sa cleanom, i ponovo namestiš. Možda pomogne.
Ima još više rešenja na Googleu ali probaj
ovo.
[Ovu poruku je menjao bojch dana 16.07.2008. u 08:40 GMT+1]
[ sulic23 @ 23.07.2008. 14:21 ] @
Nisam bio nekoliko dana tu i sad sam probao ovo što si mi napisao "bojch" ali nisma ni sa tim uspio riješiti problem, mislim da ću ipak morati da koristim neki drugi program, mada sam neru usavršio.
U svakom slučaju gospodo puno hvala, ukoliko netko imaš još koju ideju ja ću čekati.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.