[ pegoran @ 04.07.2008. 11:11 ] @
Uz auto koji sam kupio, sam dobio i ugradjeni bluetooth uredjaj Sony Ericsson HCB-30 (http://phones.mphone.co.uk/sonyericsson/hcb-30.html)
na kojem su verovatno nekad radili ovi stari na sajtu navedeni tel.

ja imam Soni E. W 810i i SE K 850i i koji ne mogu da rade preko ovog uredjaja, predpostavljam zato sto je uredjaj star i nije podesen za ove nove telefone.

Pitanje je da li postoji mogucnost da se ovaj uredjaj podesi da mi ovi telefoni prorade u kolima.i gde to mogu da uradim.

Hvala unapred


[ gojnik @ 04.07.2008. 11:40 ] @
Kako ne mogu da rade, ne možeš da ih upariš? Jesi koristio pre BT handsfree uređaje ili ti je ovo prvi sa kojim se srećeš?
[ pegoran @ 04.07.2008. 11:56 ] @
Citat:
gojnik: Kako ne mogu da rade, ne možeš da ih upariš? Jesi koristio pre BT handsfree uređaje ili ti je ovo prvi sa kojim se srećeš?


pa jednostavno niti telefoni vide uredjaj niti uredjaj reaguje na telefone kad su u blututh rezimu.

uredjaj je podesen tako da kad ti zazvoni telefon on smanji muziku u kolima i preko zvucnika cujes sagovornika a on tebe preko mikrofona koji je ugradjen kod retrovizora to verovatno znas ali jos ni na jedan SErikson telefon ja to nisam uspeo da poteram da radi (probao sam sa nekoliko ali su svi noviji).jedino ako nesto preskacem i ne radim kako treba ali obican handsfree bt uredjaji rade sasvim normalno i bez problema kao sto sam mislim da bi i ovo trebalo tako da radi.ali ranije se nisam susrretao sa BT uredjajima u kolima.

[ gojnik @ 04.07.2008. 15:23 ] @
Možda nešto ne radiš dobro, ja bih rekao da grešiš kod uparivanja. Pogledaj ovo uputstvo, sedma strana.
http://lib.store.yahoo.net/lib...gecellular/hcb30usermanual.pdf
[ pegoran @ 05.07.2008. 11:54 ] @
Citat:
gojnik: Možda nešto ne radiš dobro, ja bih rekao da grešiš kod uparivanja. Pogledaj ovo uputstvo, sedma strana.
http://lib.store.yahoo.net/lib...gecellular/hcb30usermanual.pdf


U prasvu si.Ja sam mislio da je uredjaj uvek ukljucen i da ga moji telefoni ne mogu registrovati,pritiskao sam i isprobavao sve moguce kombinacije ali ne i pravu dok je nisam procitao u upustvu koje si mi poslao i koje nisam imao.
Sad radi normalno jedino mu je mana sto glas ne ide preko zvucnika u kolima vec preko posebnog zvucnika zakopanog negde ko zna gde i koji je prilicno loseg kvaliteta, no moze da posluzi.

Mnogo si mi pomogao jer sam mislio daje uredjaj neispravan ili zastareo.Hvala ti.

Pozdrav,

G