[ belicnevena @ 06.07.2008. 21:39 ] @
| Pre par dana sam kupila epsonov stampac DX4450 (odnosno on je ono 3 u 1 - skener i stampac i fotokopir aparat) i malo sam brzopleto gledala uputstvo kako se povezuje pa umesto da je bio upaljen dok sam stavljala nove ketridze bio je ugasen i umesto da sam na kraju pritisla dugme za stop pritisla sam dugme za paljenje stampaca i sad uopste ne stampa. Na kompu mi se pojavljuje kako nema boje pa sam pokusavala sve i svasta izmedju ostalog i da stiskam ta dva gore pomenuta dugmeta u isto vreme jer kako u uputstvu kaze - to ga valjda cisti?? Da li se nekom ovo desilo i sta biste mi savetovali? Hvala svima unapred |
[ dendic @ 08.07.2008. 14:13 ] @
I jesi li ponovila proceduru stavljanja kertridza po uputstvu?
[ Java Beograd @ 08.07.2008. 14:37 ] @
Nevena, nisi mogla da pokvariš štampač na taj način. Zapravo, jako je malo načina na koji bi ti, teoretski mogla da pokvariš štampač. Dakle, ne sekiraj se previše, i opušteno.
Najverovatnoje si pogrešno ubacila nove kertridže. Izvadi ketridže, pa probaj sve ponovo. Ako opet ne radi, javi se u servis
[ belicnevena @ 09.07.2008. 17:48 ] @
Hvala na odgovorima i naravno bili ste u pravu, bila sam i suvise nezna prema stampacu pa nisam do kraja pritisla ketridze

[ misaj @ 10.07.2008. 00:25 ] @
Nista lepse od nezne zene :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.