Citat:
iizuzetan: Ok druze ali ne verujem da ti igrice kupujes a i filmove. Ne verujem da nisi nikad igrao neku krekovanu igricu, ali necemo o tome, to nije tema. A Trial Version koliko traje vremenski? Da li neko zna aktivacionu sifru?
Omg :D
Pa ne vjerujem da igra igrice, ali ne bitno, nego da ti ja odgovorim na temu... :)
1. Takav program nema (sa 2 click wizardom koji ti napravi cms kakav hoćeš i od kud znam)
2. Ako hoćeš costum - made websajt, uzmi i nauči PHP.
3. Ako hoćeš wizarda koji će ti srediti sajt i to naravno naplatiti imaš forum
IT Berza poslova
4. Za serial / warez i slično došao si na pogrešan forum (čitaj pravilnik)
5. Ako hoćeš PHP-MySQL-... websajt imaš CMS-ova koliko hoćeš, pitaj Google-a, mislim da bi ti tako nešto odgovaralo.
Citat:
askaratazor: U principu postoji fora.. Napravi sajt u Front Pageu, sve kako si lepo smislio i to..
Zatim udji u direktorijum gde ti je taj sajt i sve stranice koje imaju extenziju .html ili .htm izmeni u .php
Imaces odlican sajt uradjen u php-u, a da ti ne moras da ucis. I obavezno naplati sajt bar 30% vise.
Pozdrav
Citat:
Man-Wolf: A da se ti presaltas sa motoa "Leba bez motike" na "Nema leba bez motike"?
Prvo, oces program koji ce da ima Super Wizarda, ti samo da bockas misem i da napravis sajt :-) Drugo, oces taj program besplatno :-) Trece, naravno da skoro niko sa brzim netom ne kupuje filmove i igrice ( ali ne treba o tome diskutovati .... ) ;-)
P.S. Uzmi i uci PHP, nije tolko tesko, samo treba da budes uporan :-)
Pozdrav!
Hahahahaha...
I već kad postavljaš pitanje reci šta ti treba u PHP-u, jel ti treba anketa, knjiga gostiju, novosti, forum ili šta već?
Pozdrav.
[Ovu poruku je menjao Jezdimir Lončar dana 05.09.2008. u 23:43 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao Jezdimir Lončar dana 05.09.2008. u 23:44 GMT+1]