[ 2_much_dear @ 10.07.2008. 18:41 ] @
zanima me da li postoji neki program koji mi omogucava da uz pomoc gitare snimim pesmu na racunar i ako postoji na kojem principu radi |
[ 2_much_dear @ 10.07.2008. 18:41 ] @
[ vindic8or @ 10.07.2008. 23:46 ] @
Ako zelis samo melodiju gitare da snimis, mozes da koristis besplatni audacity.
Ako zelis da snimis vise kanala i da ih mixujes zajedno, trebace ti neki sekvencer, npr Cubase. To sve pod pretpostavkom da imas nacin da snimis gitaru u komp. Ako ne znas, navedi sta imas od opreme da vidimo sta moze da se uradi. [ 2_much_dear @ 11.07.2008. 09:28 ] @
ja od opreme imam samo gitaru,pojacalo i procesor.Sta mi je jos potrebno da pokusam nabaviti.Unapred hvala.
[ acaradio @ 11.07.2008. 11:00 ] @
Ako na procesoru imas line-out ili izlaz za slusalice, povezi to sa linijskim ulazom svoje zvucne karte.
Ako hoces da samo na najjednostavniji nacin usnimis sviranje, bez softverskih gitarskih real time efekata i bez nekih visekanalnih varijanti (nasnimavanja), ta kombinacija (uz npr. pomenuti Audacity kao softver za snimanje) sasvim je dovoljna. Temu cu prebaciti u Muzicku produkciju jer tamo pripada. [ Gitarista @ 17.07.2008. 02:00 ] @
Covek pita na kom principu radi,ali mene da pisem citavu noc zaista mrzi jer bi mi minimalno toliko vremena trebalo da napisem na kom principu radi
![]() Treba ce ti gore navedeni Audacity ili Cubase,moze i Nuendo,FruityLoops,Ableton,Protools ![]() ![]() Pozdrav! Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|