[ itf @ 13.07.2008. 09:18 ] @
Radim jednu aplikaciju koja nakon prebacivanja podataka na ftp server treba izvršiti php skriptu koja izvrši validaciju itd itd. Problem je u tome što kada izvršavanje web skripte pokušam izvesti interno iz aplikacije pomoću TCppWebBrowser komponente da mi je to užasno sporo (do 15ak sekundi), a isto se događa ukoliko koristim i Internet Explorer. Štoviše, zna se dogoditi da se skripta uopće niti ne izvrši! Međutim, kada koristim ShellExecute i stavim da je defaultni browser Firefox sve radi super. Skripta se uvijek izvrši i treba joj najviše oko 4 sek. Problem je u tome što ja želim zatvoriti firefox nakon što se skripta izvrši, a to nemam ideju kako da izvedem. Jedan način bi bio preko EnumWindows, ali opet.. što ako jedan od korisnika već ima otvoren firefox pa aplikacija zatvori krivi? Druga solucija bi bila preko CreateProccess, ali ne vidim kako da dobijem handle procesa preko kojeg da pošaljem WM_CLOSE... Ako netko ima ideju bilo bi super, a pogotovo ako se to može izvesti interno iz aplikacije korištenjem BCB komponenti. Ja sam gore to pokušao, no sporo je i nepouzdano. |