[ zmau @ 16.07.2008. 21:19 ] @
Ovo je možda pitanje za HTML/javascript forum, ali cela priča se dešava u JSP kontekstu, pa je možda i to bitno. Dakle : Napravio sam taster na HTML strani : Code: , ustvari, više takvih u petlji, i javascript funkciju<TD><INPUT type = button value = "..." onclick = viewAddress(counter) /> </TD> Code: .<script type="text/javascript" language="JavaScript"> function viewAddress(rowNo){ alert("dis bajo ") } </script> Funkcija će da radi nešto drugo, ovo telo je naravno samo za test. E, sad, u ovoj varijanti, kad okinem taster (bilo koji), ništa se ne desi. A ako ispraznim listu parametara (izbrišem ono rowNo, odnosno counter), funkcija se izvrši i lepo prikaže poruku. Znači, pitanje glasi : je l to postoji ograničenje da u ovoj situaciji funkcija ne sme da ima argumente ? U tom slučaju, kako da zaobiđem ograničenje ? Skrećem pažnju da sam prilično tanak i u javascriptu i u htmlu. Nije da nisam pokušao da izguglam nešto na tu temu, al sve što sam našao odnosi se na neki od ova 2-3 koncepta, a nikako na njihovu kombinaciju. |