[ milanvuk @ 18.07.2008. 01:20 ] @
Imam problem od skoro da kada pokrenem neku igru, npr Tomb Raider Anniversary, desava se da poludi grafika nakon samo minut igranja i to prvo krenu da se tresu pixeli a zatim se glavni lik u igrici razmazuje zatim krecu da se pojavljuju vektori iz njega a onda se i u potpunosti izgubi slika (sve posivi). Ubacicu vam neke screenove da vidite na sta mislim. Dok sam pravio ove screenove primetio sam da kada izadjem iz igre na desktop svog racunara (preko Windows dugmeta) da snimim odredjeni screen, slika se pri povratku u igru (preko Alt+Taba) smiri ali se zatim opet cim pocnem da igram skroz pokvari. Instalirao sam i neke druge igre jer sam mislio da nije mozda do konkretne igrice medjutim isto je sa svim igrama. Sve igre koje sam instalirao (ukljucujuci i ovaj Tomb Raider) igrao sam ranije (pre godinu dana) i nikada nisam imao nikakvih problema.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kartica je Gforce 6500. Probao sam sa novim nVidijinim drajverima i nista se nije promenilo. Reinstalirao sam za svaki slucaj cak i ceo sistem i opet nista. Pomozite ljudi molim vas ako znate kako! Hvala unapred! |