[ tordajav @ 22.07.2008. 21:23 ] @
Pozdrav svima,
interesuje me da li postoji neki program koji bi prepoznavao ostatke deinstaliranih aplikacija iz sistemskih foldera, npr. System32, itd... Ovde ne mislim na Program Files.
Nedavno sam svratio u System32 i našao 6-7 ikonica koje su ostale od programa koji sam deinstalirao pre nekoliko meseci.
Znam da je najbolje uraditi nov i čist Windows. Ja sam moj OS instalirao pre nekih 9 meseci i polako vidim da se Windows-ov folder puni...
Any suggestions?
[ kristi1 @ 22.07.2008. 21:48 ] @
Pa ubuduce instaliraj Revo Uninstaler i pomocu njega deinstaliraj programe, posto on detaljno obrise program i repove koji ostaju u registry-u.
[ tordajav @ 23.07.2008. 01:25 ] @
Citat:
kristi1: Pa ubuduce instaliraj Revo Uninstaler i pomocu njega deinstaliraj programe, posto on detaljno obrise program i repove koji ostaju u registry-u.

...a koliko si siguran da je ovaj Revo Uninstaller baš prava stvar, jer znam za još neke koji nisu freeware pa verovatno nude nešto bolje aninstaliranje? Kao npr. "Your Uninstaller! PRO", "Advanced Uninstaller PRO", "Smarty Uninstaller 2008 Pro", "Ashampoo UnInstaller", "Perfect Uninstaller"... itd.
Po nekim pretragama koje sam odradio, najviše je potraživan i skidan "Your Uninstaller! PRO", sada 2008 verzija. To je OK, i hvala na predlogu, ali nije baš ono što sam tražio.

Ima li neko predlog na baš temu koju sam postavio?
[ Librabicboj @ 23.07.2008. 09:39 ] @
Your Uninstaller! je zakon.