[ petarm @ 22.07.2008. 21:46 ] @
Zanima me da li neko moze da bi navede mesta u Beogradu gde se mogu kupiti knjige iz matematike i fizike? Racunam pri tom i na knjizare i na mesta gde se prodaju polovne knjige!
[ mulaz @ 22.07.2008. 22:19 ] @
skriptarnice na raznim fakultetima? bolje kazi sta tacno ti treba... za osnovnu skolu, srednju, fakultet (koji?), ili nesto specificno?
[ petarm @ 23.07.2008. 10:31 ] @
Za matematicki, fizicki fakultet!
[ sanja2010 @ 23.07.2008. 12:51 ] @
Meni jedino na pamet pada knjizara Studentski trg. Na sajtu imas telefon, pa pitaj da li imaju to sto ti treba.
[ stameni @ 23.07.2008. 13:34 ] @
"Ruski dom" ("Dom ruske kulture"? ne znam formalan naziv...) u Narodnog fronta, između MG-a i "Tesle". Imaju biblioteku i čitaonicu. Čitaonica otprilike služi za upotrebu naslova koje ne možeš da iznosiš van, ali i tu uglavnom izlaze u susret, pa ti daju dan-dva da iskopiraš pa vratiš.

Imaju i prodavnicu, i tu se može kupiti štošta, bilo elektronsko bilo papirnato. Štaviše, raspitivao sam se tamo o nekim retkim naslovima više puta, i kako nisu imali to što sam tražio, radnica mi je uzela podatke o knjizi da je dovuku iz Rusije. Dakle, moguće je dogovoriti se.

Treba li da pominjem da je reč o knjigama na ruskom? :)
[ petarm @ 23.07.2008. 15:34 ] @
Jel to blizu Poljske ambasade? Posto tamo idem sutra!
[ R A V E N @ 09.08.2008. 15:59 ] @
Je li ima neko,neka knjižara da se mogu od njega naručiti Ušćumlićeve zbirke da dođu u Bosnu?

Ja sam pisao na gornji e-mail,ali nema odgovora a i stranica im izgleda kao iz prvih dana weba.