[ dejanstamenkovic @ 26.07.2008. 17:09 ] @
Krajem prosle godine kupio sam NEO tf-2608 lcd tv koji je još uvek u garantnom roku i do pre dva dana bio sam prezadovoljan.
Primetio sam u donjem levom uglu (u pravcu gledanja) tv-a osvetljenje koje se moze primetiti samo kada je tv zagrejan i na crnoj podlozi.Svetlo je prečnika 15x8 cm horizontalno i izgleda kao da je uključena mala lampica na ekranu.Veoma sam zabrinut da li neko može da mi kaže šta da radim i da li SE TO TRETIRA KAO KVAR .pozdrav i hvala.
[ I AM BORGS @ 27.07.2008. 09:01 ] @
posto je pod garancijom nosi ga u servis.
[ dejanstamenkovic @ 28.07.2008. 18:35 ] @
Danas sam informativno /bez tv-a/ svratio u servis i predočio problem sa tv-om .
Rekli su mi vrlo hladnokrvno da to nije ništa i da probam da smanjim kontrast na tv-u što sam po dolasku kući i uradio ali to očigledno nema veze sa tim. Da li to servis uopšte može da popravi ili mora da se eventualno izvrši zamena aparata, i da li će se možda to svetlo kasnije širiti po ekranu. unapred hvala na odgovoru.
[ buljko @ 28.07.2008. 19:09 ] @
Proveri temperaturu presvetljenog mesta u odnsu na druge delove displeja. Da li je veca?
[ dejanstamenkovic @ 28.07.2008. 19:24 ] @
Koliko ja mogu rukom da osetim temp.tazliku ona ne postoji.
Pozdrav.
[ I AM BORGS @ 28.07.2008. 21:19 ] @
da sam na tvom mjestu bio bi uporan u trazio da ga poprave ili zamjene za novi.imas na to pravo zbog garancije.