[ devouring @ 27.07.2008. 20:17 ] @
stavljo sam novi firmware na lg dvx 9900 i prilikom update nakon minutu ili dvije mi nestalo struje .Sad se dvd nece upalit .jer se isplati ic na servis ili trebam kupit novi.
[ ciro19 @ 04.08.2008. 19:08 ] @
najbolje je da odneses u ovlasceni lg servis i da ti jave koliko bi ti bila popravka jer to samo kod njih mozes da resis zamenom celog borda ili ako su upoznati sa nacinom flesovanja borda spajanjem na kompjuter.Taj model dvd-ija je stari i ne verujem da ih ima u prodaji,a inace je jedan od boljih modela...ti proceni koliko ti se isplati,a mislim da i ako ti kazu pribliznu cenu kao nekog novijeg modela onda prihvati jer ce sigurno bolje da ti radi od tog novijeg lg modela.
pozdrav
[ calexx @ 04.08.2008. 23:23 ] @
Postoji relativno lak način da ovo rešiš, pretraži ove forume i traži MTK firmware i slične pojmove a možda neko nađe link sa uputstvom. A za sledeći put prikači plejer na UPS jer marfi nikad ne spava.
Ako se niko ne javi, potražiću kasnije kući link sa opisom popravke. Ja sam inače takav plejer kupio i sestriću i sestričini i mogu da potvrdim da je odličan sa novim firmverom. :)