Citat:
perun85: Zanima me koliko je aplikacija u JAVI konkurentna po brzini izvrsavanja aplikacijama uradjenim u Accessu.
Pazi malo poceo si da SPAM-ujes :)
Moje iskustvo je ovakvo. Firma u kojoj radim proizvodi i prodaje software za knjigovodstvo,
a jedan od modula je namenjen za rad na kasi u supermarketu, to je ono sto tebi treba.
Za ove 2 godine koliko radim na odrzavanju i obuci operatera za rad u programu, mogu ti reci
da je sve sto oni od software zahtevaju jeste brzina rada prilikom izdavanja paragon bloka i
druga stvar je jednostavnost i brzina rada nakon zatvaranja racuna tj. procedura otvaranja
fioke za novac i sama stampa na fiskalnom stampacu.
Znaci ako tvoj software zadovolji uslov da operater moze da provlaci artikle sa barkodom
preko skenera jedan za drugim bez potrebe da pritiska tastere na tastaturi i da se oni iz baze
ocitavaju za delic sekunde (uz to ne zaboravi proveru cene, kolicine na lageru ...) onda mozes
slobodan da budes da na trzistu ponudis software.
Ja sam poceo da pravim jedan takav sistem za izdavanje racuna (samo interfejs) koji bi bio replika
aplikacije koju firma pravi ali nisam stigao da je zavrsim.
Ukoliko si zainteresovan mogu ti demonstrirati kako to radi nas software tako sto cu ja pokrenuti
modul za izdavanje racuna (paragon blokova) i provlaciti artikle i sve to snimiti pa da vidis u video
fajlu kako sistem radi. Druga opcija je da mi se javis na PM pa da ti dam aplikaciju i aktivaciju pa da
sam probas.
Poz