[ hajduk7 @ 29.07.2008. 08:48 ] @
| Evo sta je problem kod Telekomovog ADSL-a. Kad osnujes ugovor za ADSL tamo ima one tacke kolko hoces kao ko d svakog ugovora znaci klasika. U ugovoru lepo stoji, ugovor traje 12 meseci a ako hoces ranije da raskines moras da platis ruter ili modem zavisi sta ti daju po ceni kojoj kosta. Dobro to je u redu. Sto se tice placanja racun ti stize od 10 do 15 u mesecu za prethodni.Znaci nemozesh nikako ranije to da regulises dok ti ne stigne racun a oni ti i plus zaracunaju tih 10 15 dana dok ne stigne racun, a kad raskidas ugovor sa njima po isteku 12 meseca oni traze da vratis modem ili ruter iako u ugovoru lepo stoji da se to ne vraca, kao navodno taj uredjaj nemozesh nikako da upotrebish (malo sutra). Na kraju krajeva to sa uredjajem i nije neka frka posto kod bilo kog drugog provajdera sad da uzmes ADSL oni su u obavezi da ti daju uredjaj.
Lepo prostudirajte ovo sto sam napisao pa mi iznesite vase misljenje. |
[ rdragan79 @ 29.07.2008. 09:05 ] @
Naravno da mozes da platis i ranije, pre nego sto ti stigne racun na kucnu adresu.
Imam servis moj-racun i tamo lepo vidim placene/neplacen (nov) racune. Mozes iskopirati broj racuna (poziv na broj) i platiti
e-bankingom. Doduse nisam jos platio unapred, ali se uvek sam video iznos i broj racuna unapred, koji su se poklapali kada
stigne papirna kopija, pa posle platim e-bankingom.
Kod mene u ugovoru ne stoji nigde da je posle 12 meseci oprema moja, nego u slucaju ranijeg raskida placam penal od 5000 din.
[ ORCA 2 @ 29.07.2008. 09:10 ] @
Poštovani,
Molim da pogledate član 8. ugovora koji ste potpisali sa "Telekom Srbija" a.d.
"Korisnik je upoznat da telekomunikaciona mreža ostaje isključivo u vlasništvu Telekoma i da po ovom Ugovoru ima samo pravo korišćenja Usluge bez prenošenja tog prava na treća lica po bilo kom osnovu i/ili omogućavanja trećim licima da koriste kapacitete i resurse telekomunikacione mreže Telekoma koji su korisniku dostupni korišćenjem usluge. Korisnik je upoznat da Oprema ostaje u vlasništvu Telekoma i da po Ugovoru, Korisnik ima samo pravo korišćenja iste. Korisnik je dužan da ,po okončanju ugovora, Opremu vrati Telekomu u ispravnom stanju.
Ukoliko, po okončanju Ugovora, korisnik ne postupi shodno odredbama prethodnog stava ovog člana ili Opremu vrati u neispravnom stanju, dužan je Telekomu nadoknaditi iznos od 2000,00 dinara bez PDV-a".
Ugovor takođe možete pogledati na adresi http://www.telekom.nadlanu.com...Podrska.aspx?ac=snews&ui=9.
Srdačan pozdrav.
[ hajduk7 @ 29.07.2008. 12:12 ] @
ljudi hvala vam na informaciji, ali ja se stvarno ne secam da sam ovako nesto naso u ugovoru kolko znam pisalo je da se oprema ne vreca (otkud znam mozda je sad drukacije)i ugovor je zasnovan pre godinu dana a ovo za placanje stvarno nisam imao pojma da moze da se plati i pre nego sto ti stigne racun
@ORCA 2
Otkad je tebi ovaj ugovor
[ ademare @ 29.07.2008. 13:39 ] @
Za svakog korisnika vazi ugovor koji je potpisao, bez obzira da li je Telekom kasnije u tipskom ugovoru promenio neke clanove.
Tako na primer u mom ugovoru Clan 6.
Naknada za zasnivanje pretplatnickog odnosa iznosi 5000 dinara bez PDV-a i ukljucuje cenu modema.
Znaci modem nije placen da bi ga kasnije dao Telekomu.
Clan 8 nigde na pominje da je oprema vlasnistvo Telekom kao sto tvrdi ORCA2
Clan 9 samo spominje da je telekomunikaciona mreza vlasnistvo Telekoma.
@ hajduk7 ako ti je ovakav clan 6 kao kod mene ne daj svoj modem, Telekom ne moze retroaktivno da menja ugovor bez tvoje saglasnosti.
[ ORCA 2 @ 29.07.2008. 15:01 ] @
Pozovite Kontakt centar 9813, ili pogledajte na adresi http://www.telekom.nadlanu.com...rska.aspx?ac=snews&ui=9030, svi noviji ugovori su masovno štampani i poslati korisničkim servisima već duže vreme.
[ Slobodan Milivojevic @ 29.07.2008. 15:10 ] @
Citat: ORCA 2: ... Korisnik je upoznat da Oprema ostaje u vlasništvu Telekoma i da po Ugovoru, Korisnik ima samo pravo korišćenja iste. Korisnik je dužan da ,po okončanju ugovora, Opremu vrati Telekomu u ispravnom stanju.
Citat: Član 2.
ADSL(Asymmetric Digital Subscriber Line) je asimetrična digitalna pretplatnička linija koja omogućava brz i neograničen pristup Internetu po već
postojećoj telefonskoj liniji a bez njenog zauzeća. Internetom se u smislu ovog ugovora smatra globalna informativno-računarska mreža. ADSL usluga
je dostupna u tri paketa koji podrazumevaju različite pristupne brzine i to:
-ADSL 1 256/64 Kb/s downstream/upstream;
-ADSL 2 512/128 Kb/s downstream/upstream;
-ADSL 3 768/192 Kb/s downstream/upstream;
U uslugu je uključeno i sledeće:
-ADSL modem i spliter koji se daje korisniku i koji je njegovo vlasništvo.
- jedna dinamička IP adresa;
-jedna e-mail adresa;
-20 Mbit prostora po adresi
Ovo je kontradiktorno jedno drugom.
A i ajde sto pise da ima 20Mbit prostora za e-mail adresu, to znaci da korisnik ima mailbox velicine 2.5MB?
[ ORCA 2 @ 29.07.2008. 15:23 ] @
Tako glase stari ugovori, ali kada biste probali u korisničkom servisu "Telekom Srbija" a.d. da otkažete ugovor, to ne biste mogli bez lične karte korisnika koji je potpisao i opreme, jer je taj deo ugovora izmenjen i obaveštenje o novom ugovoru, kao i tekst novog ugovora je objavljen na sajtu www.telekom.nadlanu.com.
[ Slobodan Milivojevic @ 29.07.2008. 15:36 ] @
Sva sreca pa koristim svoj TP-Link 8810 umesto Huawei MT822, pa ako se i pokvari iz nekog razloga ne moram da brinem! Ovo je vec nesto novo, jer je problem u tome sto sam ja mogao znajuci da je to moje vlasnistvo skroz da razbucam modem i da ga bacim u smece i to bez da razmisljam, srecom je ostao u kutiji.
I sta bi bilo da sam ja bacio u djubre svoje vlasnistvo kao sto mogu da bacim i ovaj laptop koji je isto moje vlasnistvo? Sta bi onda vratio telekomu?!
Na sta bre to lici, naj gori ste, uskoro menjam provajdera. Jer nemam vise nikakvo poverenje kao ni u mobilne operatere, zato ugovor bez obaveze, koristim svoj modem/ruter, koristim svoj mobilni telefon koji mogu jos jednom kazem i da bacim ako hocu jer je to moje vlasnistvo.
Ajde sad da uzmemo slucaj sledeci: ugovor za Telekom ADSL potpisan aprila 2007. u kome pise da je modem moje vlasnistvo, ja odlucim da nisam zadovoljan kvalitetom uredjaja, kupim drugi, a ovaj koji sam od telekoma dobio i koji je moje vlasnistvo bacim. Istekne godinu dana i ja hocu da raskinem ugovor, da predjem na wireless recimo ili da promenim ADSL provajdera... Telekom mi ni nakon godinu dana nece omoguciti da to uradim jer sam unistio ruter koji je moje vlasnistvo bio recimo juna 2007?!
Stvarno ste silibajzeri najveci! Definitivno cu menjati provajdera vrlo uskoro.
[ budjavlebac @ 29.07.2008. 16:17 ] @
Citat: ORCA 2: Tako glase stari ugovori, ali kada biste probali u korisničkom servisu "Telekom Srbija" a.d. da otkažete ugovor, to ne biste mogli bez lične karte korisnika koji je potpisao i opreme, jer je taj deo ugovora izmenjen i obaveštenje o novom ugovoru, kao i tekst novog ugovora je objavljen na sajtu www.telekom.nadlanu.com.
Ne razumem. Jedna strana je svojevoljno promenila ugovor bez saglasnosti druge ili...?
[ Slobodan Milivojevic @ 29.07.2008. 16:35 ] @
U ovom prvom ugovoru ne vidim kako to oni imaju pravo promene odredaba ugovora bez saglasnosti druge strane, neka mi neko navede clan ugovora u kome to pise?
[ ORCA 2 @ 29.07.2008. 16:47 ] @
Ukoliko smatrate da imate razloga za žalbu, istu možete učiniti u najbližem korisničkom servisu "Telekom Srbija". Rok za rešavanje je 30 dana, od dana prijema.
Adrese korisničkih servisa (i radno vreme) možete pogledati na http://www.telekom.nadlanu.com...orServis.aspx?ac=solo&br=2.
Pozdrav.
[ subzero88 @ 29.07.2008. 17:35 ] @
ja sam potpisao ugovor kod telekoma aprila 2007 godine, na 12 meseci, raskinuo ugovor u junu 2008 godine, i ništa od opreme nisam morao da vratim (a nisam ni platio ništa), u julu 2008 sam opet potpisao ugovor na 18 meseci, dobio sam nov ruter, ali sad nisam ni pročitao taj član gde piše da li treba da vratim opremu, idem kući kasnije pa me baš interesuje šta piše u ugovoru - ja sam od onih što ne čitaju ugovore, nego posle kad potpišu 
[ Hackman @ 29.07.2008. 18:19 ] @
Menjao ili ne menjao provajdera isto ti se vata jer većina provajdera zavisi
od Lelekoma, tako da.
[ gda616466 @ 29.07.2008. 18:57 ] @
Citat: Član 2.
ADSL(Asymmetric Digital Subscriber Line) je asimetrična digitalna pretplatnička linija koja omogućava brz i neograničen pristup Internetu po već
postojećoj telefonskoj liniji a bez njenog zauzeća. Internetom se u smislu ovog ugovora smatra globalna informativno-računarska mreža. ADSL usluga
je dostupna u tri paketa koji podrazumevaju različite pristupne brzine i to:
-ADSL 1 256/64 Kb/s downstream/upstream;
-ADSL 2 512/128 Kb/s downstream/upstream;
-ADSL 3 768/192 Kb/s downstream/upstream;
U uslugu je uključeno i sledeće:
-ADSL modem i spliter koji se daje korisniku i koji je njegovo vlasništvo.
- jedna dinamička IP adresa;
-jedna e-mail adresa;
-20 Mbit prostora po adresi
Ovako doslovce piše u mom ugovoru (februar 2007), dal' je stari il' novi, ne znam, a i ne interesuje me!
[ ORCA 2 @ 29.07.2008. 19:03 ] @
Ugovor je stari (pogledati maksimalnu brzinu - 768/192 kbs).
Novi ugovor se može pogledati na adresi https://www.telekom.nadlanu.co...rska.aspx?ac=snews&ui=9030
[ gda616466 @ 29.07.2008. 19:05 ] @
Možda je stari, ali ja sam taj potpisao i nijedan drugi!
[ calexx @ 29.07.2008. 19:24 ] @
Da li neki zakon reguliše ovo? Ako je stvarno ovako, onda je jedino rešenje da svi odu od tog provajdera. Alo, potpišeš ugovor recimo na 12 meseci za jednu brzinu a oni u međuvremenu promene ugovor pa dobiješ pola brzine (sve je ovo recimo ali ako mogu da menjaju jedno, mogu i drugo) i obavezu na sledećih 20 godina a ako hoćeš da odustaneš, moraš da im platiš 20000 evra? I onda takav novi ugovor važi?
Aaaaa, eto načina da Telekom još više zaradi, samo da promene ugovore i u nove upišu da na kraju svakog meseca korisnik mora da na njihov račun uplati 10000 evra a ko neće, plaća penal od 100000 evra.
E ovo može samo u jednoj firmi. :(
[ Zekica @ 29.07.2008. 20:06 ] @
Da bi se promenio bilo koji clan ugovora, obe strane moraju biti saglasne da se izvrsi promena (osim ako je u samom ugovoru drugacije navedeno: npr kod ugovora za mobilnu telefoniju, je operaterima data mogucnost da promene nacin tarifiranja (jer ona i nije eksplicitno navedena u ugovoru), ali ne i osnovnu cenu - pretplatu).
edit: typo
[ ORCA 2 @ 29.07.2008. 20:37 ] @
Slažem se da nije baš korektno da se promeni stavka ugovora bez saglasnosti korisnika, ali je još pre godinu dana odlučeno da se štampaju novi ugovori i da oprema više ne ostaje u vlasništvu korisnika (osim ukoliko ne želi da je kupi po ceni od 2.000 dinara, bez PDV-a).
Najbolje bi bilo pokušati u korisničkom servisu ponovo, uz ugovor na uvid službeniku.
Ukoliko i dalje odbijaju, adresa je Republička agencija za telekomunikacije.
Po prijemu prigovora korisnika preko RATEL-a, "Telekom Srbija" odgovara u roku od 15 dana.
Ali, nezvanično, korisnik koji se žali na rad "Telekoma Srbije" će biti "etiketiran", odnosno neće biti među "prioritetnim korisnicima". Bilo je slučajeva u kojima se korisnik žalio što ne može da dobije analogni tf. priključak godinama, i posle odgovora RATEL-u na prigovor, korisniku je poslat odgovor "da se iz tehničkih razloga, usled nedostatka kapaciteta, a za potrebe državne ustanove, korisniku mora oduzeti priključak do daljnjeg, sve dok se ne prošire resursi na korisnikovoj centrali", tako da je žalba RATEL-u mač sa dve oštrice.
[ calexx @ 29.07.2008. 21:15 ] @
Sve bolje od boljeg. Ugovor se menja jer je eto još pre godinu dana doneta odluka o tome a ako se neko pobuni, bude etiketiran. Ok, sve je u redu.
[ SlobaBgd @ 29.07.2008. 21:40 ] @
Alo, bre, Telekom! Ovakvo bahato ponašanje nisam sreo nigde! Pa mi korisnici vam decu hranimo, od nas dobijate plate! Znači ako se neko žali na rad onoga koga plaća, ovaj mu se sveti tako što ga drži na crnoj listi i zajebava! MORE!!
Nije vreme za uvođenje konkurencije nego za radikalan rez u oblasti potrošačkih prava. Ko se ovako igra poverenjem i resursima koje su mu dali država i narod, treba ga odma' zatvoriti!
[ Slobodan Milivojevic @ 29.07.2008. 22:52 ] @
Mene prosto strah da nastavim da koristim Telekom ADSL, moracu da promenim provajdera cisto iz pravnih razloga ne tehnickih. Bar se nadam da drugi provajderi nisu tako bahati kao telekom.
[ Aleksandar Đokić @ 30.07.2008. 01:54 ] @
pa ako se vraca modem na kraju zasto onda ugovor na godinu dana? HA HA HA, pa to je i uvedeno zbog toga da se na kraju korisniku "POKLONI" modem, JAOOO
[ fuzzylogic @ 30.07.2008. 10:41 ] @
Ja sam raskinuo ugovor pre isteka 12 meseci (jun 2007) i nisam morao da vratim modem, naravno platio sam naknadu za raskid ugovora koja je 5.000DIN + PDV, odnosno 5.900DIN.
[ Slobodan Milivojevic @ 30.07.2008. 11:01 ] @
U junu 2007 su jos bili aktuelni ti "stari" ugovori kako ih oni zovu, a upravo takav ugovor (iz aprila 2007) imam i ja.
[ hajduk7 @ 02.08.2008. 07:35 ] @
Pogledao sam ugovor i tamo kad pise sta ti sve daju od opreme pise da modem ostaje vlasnistvo korisnika, a kod tacke 9 da telekomunikaciona mreze ostaje u vlasnistvu Telekoma(nista ne razumem). Secam se prilikom informisanja za raskid covek koji radi mi je rekao da se modem ne vraca, drugi put kad sam pitao rekli su mi da treba da vratim modem i kad sam iso da ga vratim opet sam pitao i oni su mi rekli da sam upravu i da se modem ne vraca ali kao sta ce mi kad nemogu da ga upotrebim (dobar izgovor nema sta :) ) Sto se tice placanja niko tako iz Telekoma mi nije reko da mogu da platim pre nego sto stigne racun a i u ugovoru stoji da se placa po dolasku racuna
[Ovu poruku je menjao hajduk7 dana 02.08.2008. u 09:26 GMT+1]
[ hajduk7 @ 02.08.2008. 08:34 ] @
Citat: Slobodan Milivojevic: Mene prosto strah da nastavim da koristim Telekom ADSL, moracu da promenim provajdera cisto iz pravnih razloga ne tehnickih. Bar se nadam da drugi provajderi nisu tako bahati kao telekom.
DA znas, zbog toga se stvarno treba zapitati da li da se uzima ADSL preko Telekoma ili ne
[ kristi1 @ 02.08.2008. 09:01 ] @
Ptt ima mnogo bolje uslove od Telekoma, prvo nisi vezan ugovorom na 1 godunu, a drugo pocetna cena je ista, s tim sto se kod Ptt-a smanjuje posle svaka 3 meseca. Ja trenutno placam 1120 din. paket 512/64.
[ hajduk7 @ 02.08.2008. 09:36 ] @
kristi1@
Jel hoces da kazes da ugovor ne postoji ili da si ugovorom vezan za kraci period od godinu dana
[ kristi1 @ 02.08.2008. 09:49 ] @
Ne, ti potpisujes ugovor ali nisi vezan godinu dana, vec mozes da raskines kad hoces bez da ista placas. Opremu dobijes besplatno, kao i user i pass, koji upises prolikom konekcije rutera. Ako raskines ugovor vracas opremu i kao sto sam reko nista ne placas. Ja sam evo njihov korisnik 16 meseci.
[ sanja2010 @ 02.08.2008. 10:30 ] @
Jos jedan glas za PTT... njihov sam korisnik od kad su dosli u Nish. Posle citanja ove teme... i blacklistovanja i ostalih gluposti, telekom od mene potpis na ugovoru dobiti nece.
[ ORCA 2 @ 03.08.2008. 17:15 ] @
Pre neki dan sam baš nazvao kolegu iz korisničkog servisa na Obilićevom vencu, i evo kako stoje stvari:
-korisnici koji su ugovor potpisali pre 1. septembra 2007. su dobili ugovor u kome piše da je Oprema (modem) u vlasništvu korisnika, a korisnik je platio naknadu za zasnivanje pretplatničkog odnosa u iznosu od 5.000,00 dinara (bez PDV-a) i korisnik nije imao prava da ugovor raskine pre isteka ugovorne obaveze od najmanje 12 meseci
-od 1. septembra 2007., priključna taksa i naknada za zasnivanje pretplatničkog odnosa iznosi 1,00 dinar, i od tada su brzine duplirane, ali je izmenjena tačka ugovora, i navodi se da je Oprema vlasništvo Telekoma, minimalno trajanje ugovora je i dalje ostalo 12 meseci, ali je data mogućnost raskida ugovora pre tog roka na zahtev korisnika, uz ugovornu kaznu (penal) u iznosu od 5.000,00 dinara (bez PDV-a). Uvedena je i mogućnost kupovine opreme za 2.000,00 dinara (bez PDV-a).
Prema tome, kada korisnik želi da raskine ugovor koji je potpisao pre 1. septembra 2007. godine, bilo bi preporučljivo da ponese isti (ugovor) i da na uvid službeniku korisničkog servisa, kako ne bi došlo do zabune.
Opremu niste dužni da vratite, ako to piše u ugovoru, ali ukoliko bude bilo problema, najbolje je zatražiti šefa smene korisničkog servisa.
Nadam se da sam vam pomogao da razrešimo dilemu.
Pozdrav.
[ hajduk7 @ 07.08.2008. 10:32 ] @
Kad sam zasnivao ugovor to je bilo pre 1. septembra negde april maj mozda i ranije ne secam se tacno. Kad su mi davali oni opremu ja sam ih pitao dal treba da se plati oprema oni si mi rekli da ne treba i da ADSL placam po dolasku racuna na kucnu adresu. Znachi nikakvih 5000din nisam platio prilikom zasnivanja ugovora, tj nisam platio nista dok mi nije stigao racun za mesecnu pretplatu koji iznosio oko 1200din
[ Slobodan Milivojevic @ 07.08.2008. 10:53 ] @
Izgleda da ni vi u telekomu ne znate kakvi su uslovi bili kad... Kad sam ja uzimao ADSL kod Telekoma u aprilu 2007. nije se placala taksa za uvodjenje od 5000din (bez pdv-a) vec je bilo penala za raskid ugovora pre isteka perioda od godinu dana u iznosu od 5000din (bez pdv-a), a oprema je ostajala u vlasnistvu korisnika.
Ovo vam moze potvrditi bilo koji korisnik koji je uzeo ADSL kod telekoma od pocetka zvanicne maloprodaje od strane telekoma, pa sve do septembra 2007.
[ hajduk7 @ 07.08.2008. 12:29 ] @
i posle kako covek da uzme internet kod njih kad se nezna ni ko pije ni ko placa
[ egavas @ 07.08.2008. 13:26 ] @
Citat: hajduk7: i posle kako covek da uzme internet kod njih kad se nezna ni ko pije ni ko placa
To je bar prosto, oni piju, ti placas 
[ ademare @ 07.08.2008. 14:30 ] @
Takodje sam korisnik od aprila 2007. godine. Koliko se secam na prvom racunu je pisala cena uvodjenja 5000 din. pa u drugom redu ispod -5000 din. zahtev podnet za vreme trajanja navodne akcije. To pravno znaci da si platio 5000 pa su ti oni vratili taj iznos zbog reklamnog perioda ali je placanje izvrseno, akcija ga ne ponistava.
[ hajduk7 @ 09.08.2008. 07:58 ] @
Citat: egavas: To je bar prosto, oni piju, ti placas ;)
Tu si apslolutno u pravu, samo sto ja ne znam sta placam kad oni donose racune oko 10 do15 najkasnije i onda ti i tih 15 dana zaracunaju a opet napominjem nda su mu rekli da nemozesh ranije da platis Citat: ademare: Takodje sam korisnik od aprila 2007. godine. Koliko se secam na prvom racunu je pisala cena uvodjenja 5000 din. pa u drugom redu ispod -5000 din. zahtev podnet za vreme trajanja navodne akcije. To pravno znaci da si platio 5000 pa su ti oni vratili taj iznos zbog reklamnog perioda ali je placanje izvrseno, akcija ga ne ponistava.
Kazem ti ja nikakvih 5000 nisam platio prilikom zasnivanja ugovora niti mi je nesto pisalo na racunu da treba da platim 5000.
Juce mi je stigo racun to je za prosli mesec nakon sto sam vratio opremu pa su mi zaracunali i tih nekolko dana. Izracunao sam i skoro da je regularna cena ali lukavo je to smisljeno da racun dolazi kasnije da bi ti zaracunali i to njihovo kasnjenje
[ Pali zari @ 09.08.2008. 10:09 ] @
ja dajem glas ptt-u , korisnik sam kod njih evo vec 7 meseci i prezadovoljan sam , ugovor raskidam kad hocu oprema je besplatna za koriscenje.
[ Hackman @ 09.08.2008. 21:46 ] @
Takođe dajem glas za pttu Nišu, ja ga dve ipo godine koristim i nikakve
zamerke nemam sjajni su stvarno.
> __________ NOD32 3301 (20080727) Information __________
>
> This message was checked by NOD32 antivirus system.
> http://www.eset.com
>
>
[ hajduk7 @ 12.08.2008. 07:49 ] @
Ma sto se toga tica ja sam cuo da je Verat dobar i dajem glas njemu ali ovde pricamo o tome da li Telekomu i njegovom pridrzavanju ugovora i za sada kako vidim ispasce da stvarno ne rade po propisima
[ mixman @ 13.08.2008. 00:40 ] @
Nailazio sam na poteskoce u komunikaciji sa osobljem korisnickog servisa SM, bio prisutan izuzetno neprijatnoj situaciji kada je jedan g-din „VLASNIK IZNAJMLJENOG TELEFONSKOG VODA” dosao da intervenise povodom tlf. racuna koji mu je pristigao a zbog ADSL usluge aktivirane bez njegovog odobrenja, potpisa, „licne karte” napominjem licne karte, kada je morao na kraju da psuje i majku i oca i sta sve ne..... ono je bilo strasno-naopako. Da ste samo mogli prisustvovati toj sceni, kakve je sve reci izgovorila radnica korisnickog servisa.... one bljuvotine i prostakluk. STRASNOOO!!!!. Resio sam da odustanem od bilo kakve komunikacije sa korisnickim servisom jer su ljudi tamo sludjeni. Mislim da nisu oni krivi; jednostavno je direktiva takva i ljudi rade onako kako im se kaze. Ne pravdam ih, nikako a smatram da nisu na tom nivou, da bih ista vise ikada sa zaposlenima u korisnickom servisu telekoma mogao porzgovarati. S druge strane PTT,.... i ostali. Pa to je kao „zadnjica” i oko (a u sebi jednima spominjem i mamu i tatu a druge u zvede dizem). Upoznao sam g-dju u Ptt-u zaduzenu sa sklapanje ugovora i sve ostalo, jedna jedina osoba (u telekom kor. servisu ih ima cetiri) i sve se zavrsava za par minuta... pozuvu te za potpisivanje ugovora, preuzimanje opreme. Da ne poverujes. I kaze zena: „Znam... zali se na telekom kor. servis mnogo ljudi”....
Prema tome od ove silne price, a ima je na kolometar, nema nista.
Ako zelite da se spasete bar neprijatnosti i budalastina idite kod bilo kog drugog provajdera!
orca2 - Hvala na ponudama za pomoc ali smatram da ne treba ti da resavas navodne probleme jer se nisam pozivao na tebe ni kada sam sklapao ugovor sa telekomom! Pokusacu da ih resim sam! Okupatoru ni zrno zita - TELEOKUPATORU NI JEDAN BAJT.
[ ORCA 2 @ 28.08.2008. 10:42 ] @
Na moju sugestiju, administrator sajta je postavio novi ugovor za Telekom ADSL, koji sada možete pronaći na sledećoj adresi: http://www.telekom.nadlanu.com/adsl/docs/UgovorADSL.pdf.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|