[ Bata @ 31.07.2008. 07:10 ] @
Primetio sam neke "bagove" , na prvom mestu je to da kada se odabere da telefon prikazuje onu animaciju sa naliv-perom dok se unose brojevi,
u podešavanjima nije moguće prići nekim opcijama, kao što je ona kojom odabirate da li će zvuk tastera dok ih pritiskate biti beep, melodičan, ili bez tona.
Iz prve sam mislio da je telefon kodiran za neku mrežu/firmu, pošto je bio podešen melodičan zvuk tastera, koji nisam mogao drugačije da promenim osim da
telefon prebacim u mute , a onda nema zvona već mora vibracija... i to sam "rešio" totalnim resetom (jedan od onih *xxx# kodova koje sam pronašao na netu).
Telefon je ponovo dobio sve opcije.
A onda kada sam u podešavanjima odabrao pomenuto naliv-pero, šlogirao sam se kada sam video da su se povraćene mogućnosti ponovo "zasivele".

Zatim, odabir izgleda časovnika zavisi od toga da li ste odabrali crnu ili belu temu.
A ako želite da časovnik bude u obliku sa kazaljkama, onda se umesto odabranog wallpaper-a prikazuje neki koji liči na windowsovu "livadu"
sa hramom svetog Save (negde sam pročitao nešto o Samsungovom softveru koji u odnosu na lokaciju prikazuje neki lokalni prizor, ovo je verovatno to...)

Dakle, što se tiče tema i izgleda, to je problem što se ponuđene opcije ne mogu kombinovati kako želite, već postoje ovakvi bezvezni "poduslovi" kakve sam opisao.

U modu sa kamerom postoji mogućnost dodavanja efekata na sliku "uživo" (znači ne na već snimljene filmove i fotke, već na "živu" sliku)
i u tom modu sa efektima (negativ, drawing, emboss...) u 70% slučajeva telefon se zamrzne i odatle se vadi sa "spuštenom slušalicom".
[ 10milan10 @ 11.07.2009. 07:32 ] @
pozdrav,

recimi ako znaš kako da aktiviram da mi čuva odlazeće sms. Kupio sam ga zeni polovnog i kao takav ne cuva odlazeće poruke. Nisam mogao da pronađem gde se to aktivira.

unapred hvala.