[ SLOJ.1973 @ 31.07.2008. 22:19 ] @
Evo mene ponovo.Kada mi je u properties-u forme polje Po Up na No kod savršeno radi,ali kad formu prebacim na popup izbacuje mi grešku br.2046 i poruku " The command or action SaveRecord isnt available now".Znači kod puca na: DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acRecordsMenu, acSaveRecord, , acMenuVer70.Pretpostavljam da ima veze sa menu barom ali ne znam šta.Ima li neko ideju?
[ Getsbi @ 01.08.2008. 06:24 ] @
Greška kaže da je ta akcija ili komanda nedostupna sada. Kao da MenuName koji je kod tebe "acRecordsMenu" nije taj koji je trenutno na vrhu i komanda nije dostupna. Ako želiš da snimiš zapis, uradi to sa sa oičnim DoCmd.Save. Za nešto određenije morao bi da zakačiš primer.
[ SLOJ.1973 @ 01.08.2008. 18:43 ] @
Neće,već sam probao.Evo primera dole.Potrebno je da ova tri excel fajla snimite najbolje na prenosifi disk (flash) jer ova forma služi za preuzimanje podataka sa flesh memorija.,a folder arhiva snimanja na desktop.
[ domaci_a_nas @ 01.08.2008. 20:42 ] @
Koliko se ja razumem, nisi okačio backend bazu. Ja snimam podatke sa Me.Dirty = False... Zašto nije doovoljno modal? A na Form_Close možeš napisati Cancel = True da ne bi mogao da se zatvori na X. I hvala ti SLO što si me spomenuo :) Stvarno pišeš lep kod, samo da budem iskren, ja koristim dosta kraće nazive kontrola.
[ SLOJ.1973 @ 01.08.2008. 21:13 ] @
Domaći ti si car.Svaka čast.Radi sa me.dirty=false.Još jednom ti se puno zahvaljujem.Sada je sve kako treba.