[ CyrusXXX @ 05.08.2008. 16:17 ] @
E ovako nisam siguran da li moj problem spada pod ovim forumom tako da ako sam pogresio oprostite.

Evo o cemu se radi pre nekih par meseci krenuh da se bakcem sa php skriptama i pravljenjem internet stranica i sve je lepo funkcionisalo (upload) dok ne dobih novi ruter od gospode iz Telekoma (Echolite HG510) od kako njega ukljucih sve krenu nizbrdo cesto pucanje upload-a ali i to sam tolerisao rekoh sebi (pun strpljenja) nastelovacu FlashFXP da ponovo i ponovo uspostavlja konekciju sa ftp serverom i nastavlja upload, ali u zadnje vreme nece ni jedan kb da prebaci bez nekih 5-6 dana uzastopnog pokusavanja (bukvalno).
Tada poceh da sumnjam mozda me zeza operativni reinstalirah ga, onda sumnja spade na firewall-ove ali ni tu problem nije bio.
Rekoh mozda me hosting kompanija koci cak i otvorih nalog kod druge ali problem je i dalje tu.
Interesantna stvar je ta da kod svojih prijatelja koji poseduju neobee.net,its i sezam pro adsl naloge sav taj upload radi normalno dok kod mene ni makac.

Inace hosting kompanija je www.byethost.com, koristim 1024/128 kb adsl konekciju.
Kada sam kontaktirao telekomovu internet podrsku nebrojano mnogo puta samo su odgovarali da saljem mailove na [email protected] ali sve je to bilo bez uspeha i sada sam zaglavio sa polu funkcionalnim forumom koji nemogu da zavrsim bez potrebnih fajlova koje moram da uploadujem.

Imate neku ideju kako da prevazidjem problem sa ftp upload-om u mom slucaju?

Unapred Zahvalan.


[ Milan Gligorijevic @ 05.08.2008. 20:52 ] @
Da li si probao proizvoljne fajlove da okačiš preko browsera na neki sajt? Npr. imageshack.us ili rapidshare.com