[ hug0 @ 05.08.2008. 20:20 ] @
| Imam dva pitanja:)
1.)Zelio bi u svoj laptop ugraditi Dvd RW,buduci da ovaj moj samo ima DVD citac..zanima me da li mi odgovara svaki Dvd rw,odnosno da li mi odgovara jedan od ova dva:LG Optical Drive DVD-RW Slim for Notebook i Samsung DVD/RW SN-S082H Slim for netebook???'Laptop je Compaq Evo N620c...
2.)Trenutni HDD u ovom lapotpu je 40gb,taj mi je postao tjesan:)..planiram staviti Hdd veceg kapaciteta,pa me zanima da li mogu staviti bilo koje velicine,i hoce li mi se laptop vise grijati,hoce li raditi sve bez problema??Prikljucak je ATA pa me zanima dali svaki HDD sa specifikacijam ATA,2.5 incha mogu ugraditi..hvala!! |
[ hug0 @ 07.08.2008. 11:46 ] @
Ljudi pa nije valjda da mi niko ne moze pomoci??
[ Maple @ 03.10.2008. 21:35 ] @
Ajde ljudi i mene interesuje kako moze da se kupi HDD za laptop...Tj da li mora samo od bas te firme, koje je laptop, ili imaju neki standard...ili je bolje uzeti eksterni???
[ combuster @ 03.10.2008. 23:05 ] @
Sve to se moze ugraditi bez ikakvih poteskoca. Nemaju nikakve standarde osim interfejsa na koji se kaci - dakle da li je sata ili ata itd... To samo morate proveriti pa na kraju krajeva moracete i da otvorite laptop da bi ste ih ugradili - proverite pre nego sto kupite. Eksterni dvd rezaci su ql i ja bi pre njih uzimao nego interne dok je uvek bolje ako se vec menja hard disk da se kupi hdd za laptop a ne externi (externi je dobar za backup ali zeznutiji sto se instalacije sistema tice a i sporiji je dosta). Ako niste sigurni za ugradnju obratite se nekom od servisa...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.