[ evolution @ 12.08.2008. 14:46 ] @
Kao sto vecina vas zna, Telenor je ponosni sponzor Olimpijskog tima Srbije, pa se samim tim potrudio da na svojstven nacin priblizi ''Olimpijsku groznicu'' gradjanima Srbije pripremajuci interesantne promocije i servise:


Olimpijski kafić na Adi Ciganliji – Beograđani od danas mogu da prate sve prenose takmičenja sa Olimpijskih igara u Pekingu i učestvuju u raznovrsnim zabavnim sadržajima narednih 17 dana u Telenorovom olimpijskom kafiću na Adi Ciganliji.

U Telenorovom kafiću, koji se nalazi u u okviru poznatog gradskog mesta za izlaske „Seks i grad“, pored dva ekrana od 15 m2 i 320 mesta za sedenje, sve vreme Igara, počevši od današnjeg otvaranja u 14h, na raspolaganju posetiocima Ade biće tereni za odbojku, rvanje na pesku i basket. Građani će moći i da se fotografišu u telima poznatih olimpijaca, besplatno koriste Telenorov brzi Internet i, u slučaju potrebe, dopune bateriju mobilnog telefona. Takođe, neke od prenosa uživo će komentarisati specijalni gosti Telenora.

Detaljnije: http://www.telenor.rs/?section=about&page=5863

Telenor poklanja!
Telenor Muzika i MKDSL Vam poklanjaju jedinstveno iskustvo, spoj tradicionalne kineske muzike i modernog klupskog zvuka u pesmi inspirisanoj aktuelnim Olimpijskim igrama.Izvođač: MKDSL
Naziv pesme: Žuti Mesec
Trajanje: 06:15 min
Format: mp3 (160 kbps, 44100Hz)
Veličina: 7.16MB
Cena: 0 din.
Provider: Telenor d.o.o.

DOWNLOAD: http://wap.telenor.rs
NAPOMENA: Preuzimanje sadržaja i protok podataka je besplatan za sve korisnike Telenor mreže u Srbiji.

MMS Olimpijske Vesti
Servis MMS News Alert nudi Vam mogucnost prijema olimpijskih vesti i informacija preko multimedijalnih poruka. Informacije u vidu MMS-a isporucuju se direktno na Vas mobilni telefon u vidu teksta i kolor slike.AKTIVACIJA
MMS Olimpijske vesti


Olimpijske MMS vesti salju se periodicno, odnosno ne salju se u unapred definisano vreme. Prijem informacija zagarantovani su Vam za period od 30 dana od trenutka aktivacije servisa, a u svakom trenutku mozete da iskljucite prijem ovih poruka. Aktivaciju i deaktivaciju servisa moguce je izvrsiti direktno preko Telenor WAP portala na adresi wap.telenor.rs

Cena paketa olimpijskih MMS vesti iznosi 29,5 dinara (sa uracunatim PDV-om). Prijem MMS poruka na teritoriji Srbije je besplatan, odnosno ne naplacuje se u okviru Telenor mreze. Prijem MMS poruka u roamingu se tarifira po vazecem roaming cenovniku.

Olimpijski pre paid paket
Kupovnom Olimpijskog tarifnog paketa novi korisnici ostvaruju pravo i na dodatne bonuse:

- svaki treci minut ka bilo kojoj nacionalnoj mrezi je besplatan, uz istu cenu minuta ka svim nacionalnim mrezama
- pristup svim sportskim stranama na Telenorovom WAP Portalu je potpuno besplatan do 31.12.2008.
- svi korisnici ovog paketa mogu sa adrese wap.telenor.rs/sport besplatno skinuti sedam olimpijskih postera, i besplatno krstariti kroz istoriju olimpijskih igara.
- aktiviranu promociju besplatnih vecernjih razgovora i poruka do 31. avgusta 2008. godine

Detaljnije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=5519

Olimpijski kviz

Povodom održavanja Olimpijskih igara 2008. u Pekingu, Telenor d.o.o. priredjuje kviz koji će se realizovati u periodu od 08.08.- 24.08.2008. godine, svakog dana u okviru emisije „Šesti krug“ na prvom programu Javnog servisa Srbije u 17:55 časova.
Kviz je koncipiran na način da krajnji ishod zavisi isključivo od znanja i brzine učesnika u kvizu na osnovu koga mu se pruža mogućnost da ostvari poklon.
Detaljnije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=5864

www.srbijanavija.com

Srbija navija je sajt kome je cilj da objedini podršku navijača srpskim sportistima na Olimpijskim igrama u Pekingu, uz nagrade na dnevnom i nedeljnom nivou registrovanim korisnicima koji postave svoje sadrzaje, ali i da se predstavi kao destinacija najsvezijih vesti i informacija sa Olimpijskih igara.

Detaljnije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=5674

Telenor i China Mobile

Svi korisnici Telenorove mreže koji tokom Olimpijskih igara budu u Kini imaće poseban tretman u okviru mreže najvećeg mobilnog operatora u toj zemlji i na svetu, China Mobile Communications Corporation (CMCC).

Zahvaljujući ekskluzivnom sporazumu između Telenora i kineskog operatora, Telenorovi korisnici će imati podršku korisničkog servisa China Mobile-a radi brzog i efikasnog rešavanja eventualnih žalbi na rad mreže i kvalitet servisa.

Detaljnije: http://www.telenor.rs/?section=about&page=5860
[ evolution @ 16.08.2008. 08:34 ] @
U cast prve medalje srpskog tima svi pripaid korisnici Olimpijskog paketa dobijaju 50% popusta na pozive unutar Telenor mreze do kraja vikenda.

http://www.telenor.rs/
[ Teniser_Serbia @ 16.08.2008. 21:39 ] @
Djuice, uz dužno poštovanje, ali ružno je zloupotrebiti moj post sa drugog foruma i ''našminkati ga''...
[ MP3MP3 @ 18.08.2008. 15:11 ] @
Citat:
djuice: U cast prve medalje srpskog tima svi pripaid korisnici Olimpijskog paketa dobijaju 50% popusta na pozive unutar Telenor mreze do kraja vikenda.

http://www.telenor.rs/


Mogli su bar nedelju dana ali dobro, nije lose, svaki poklon je drag, verovatno su prijatno iznenadjeni oni koji su razgovarali i proverili kredit u subotu i nedelju.
[ Mister Big Time @ 19.08.2008. 03:08 ] @
http://wap.telenor.rs/view.php?page=125187

NAPOMENA: Preuzimanje sadržaja i protok podataka je besplatan za sve korisnike Telenor mreže u Srbiji.

^^ Jel ovo sigurno besplatno? :) Sudeci po brojacu na *311# obracunava se, videcemo na kraju meseca da li ce ga odbiti.... inace 7.16 MB = 346 din.
[ Teniser_Serbia @ 19.08.2008. 19:44 ] @
Naravno da je besplatno. Ja sam je preuzeo.

Zasto je ne preslusas na kompu prvo, pa ako ti se svidi, downloadujes?
http://wap.telenor.rs/download/MKDSL_-_Zuti_Mesec.mp3


[ evolution @ 25.08.2008. 10:10 ] @
Anketa - Evaluacija Olimpijske kampanje

"Molimo Vas da odvojite jedan deo svog vremena i popunite ovu kratku anketu. Interesuje nas Vaše mišljenje o tv spotu koji je Telenor, kao ponosni sponzor Olimpijskog tima Srbije, snimio i emitovao ovog leta. Dozvolite da “čujemo” Vaš glas, a mi ćemo se potruditi da naša komunikacija prema Vama u budućnosti bude još bolja i lepša. "

Anketa: http://www.telenor.rs/?section=private&page=5878

[Ovu poruku je menjao djuice dana 25.08.2008. u 11:22 GMT+1]
[ mmmilan @ 25.08.2008. 10:18 ] @
Interesantno
Ja kazem da nisam gledao spot a sistem nece da prihvati odgovor.
Kaze "Anketa nije adekvatno popunjena. Molimo Vas pokušajte ponovo."
Pa kako da odgovorim na sledeca pitanja ako nisam gledao reklamu?
[ Teniser_Serbia @ 25.08.2008. 10:41 ] @
E jbt pa imas u svakom pitanju opciju NISAM VIDEO REKLAMU....
[ mmmilan @ 25.08.2008. 11:38 ] @
vid stvarno