[ Shadowed @ 13.08.2008. 21:36 ] @
Treba mi savet oko ucenja WPF-a. Neke osnove sam pohvatao, ali sta god uzmem da citam, potrosim par sati na ponavljanje onoga sto vec znam, pa bih rado imao neku sto svobuhvatniju knjigu ili nesto slicno gde bih mogao da krenem od pocetka pa kad stignem do kraja da znam znanje, posle samo da usavrsavam, da ne gubim vreme stalno na osnovni deo da bih naucio ponesto novo.. :)
[ IvanBeograd @ 14.08.2008. 13:36 ] @
Na ovom sajtu imas dosta linkova : http://www.actiprosoftware.com
A od knjiga : Practical WPF Graphics Programming i Sams Windows Presentation Foundation Unleashed
Obe knjige imas na RapidShare-u,i jedna i druga knjiga zadiru dublje u WPF.
Druge knjige,video tutoriale imas i na : www.gigapedia.com

Hajde ako ima jos neko neke linkove,zanimljive stvari neka postavi link.

Pozzzzzzzzz
[ Mikky @ 15.08.2008. 09:15 ] @
Meni je praksa pomogla, zapravo mislim da ces samo tako i nauciti wpf - kodiranjem. Kada citas knjige sve je to lepo i logicno ali dok sam ne napises kod kao da nista nisi ni uradio i brzo zaboravljas. Preporucujem knjigu od petzolda (nekad jako naporna zbog velikih primera) i OReilly Programming WPF 2nd edition. Tu je i ona unleashed ali malo mi je precenjena. Takodje google + wpf blogovi i to bi trebalo da je to.
[ Shadowed @ 15.08.2008. 21:30 ] @
Praksa svakako, ali trenutno nemam vremena za nju a mogu povremeno procitati po koju stranu :) A u poslednje vreme sve vise imam obicaj da o necemu prvo proucim dosta teorije pa onda u sledecoj iteraciji idem sa prakticnim stvarima (mada cesto ta druga iteracija bude preskocena pa naucena teorija bude direktno primenjena) :)
[ Mikky @ 18.08.2008. 12:28 ] @
Onda ako bih morao da odaberem samo jednu knjigu - moja preporuka za OReilly Programming WPF 2nd edition objasnjenja su koncizna a primeri kratki i to the point.