[ []-_-[] @ 18.08.2008. 17:54 ] @
Pre nekoliko nedelja mi je crko hard disk, otiso ja kod druga u servis i kaze mi on da nema sada nista za mene ( treba mi barem 40GB i vise ) nego da ima neki od 12GB privremeno dok ne nabavi , ajde slozim se ja i uzemam taj uradim format i sve ok
e sad , vec nekoliko dana mi izbacuje gresku Low Disk Space
posto je podeljen na dve particije C 5GB i D 7GB svu muziki i video sam prebacio na D a na C je samo windows i neki osnovni programi ( opera winamp office ) i iz my documents sam prebacio u D ali opet mi izbacuje tu gresku i strasno nervira a sto je i najgore opera mi se ugasi od jednom kad izbaci tu gresku onda dodje neko obavestenje dont send bla bla i moram da ugasim bez obzira sta sam do tada gledao ili radio

sta da radim?
nadam se da sam bio dosta jasan ako nisam pitajte,stvarno me nervira ovo...

pozz
[ Acika @ 18.08.2008. 18:04 ] @
http://www.elitesecurity.org/t62813-0
[ sasa022 @ 19.08.2008. 05:51 ] @
Koliko ti je stvarno zauzece C particije ?
Iskljuci System Restore,smanji pagefile.sys

Ako ostane manje od 200Mb prostora XP prosto "poludi"....

[ []-_-[] @ 19.08.2008. 12:50 ] @

meni nije jasno sta zauzuma toliko prostora?
stvarno nemam nista vazno na C particije i sve sam izbrisao, i pregledao sam svaki folder posebno nema nijedan veci od 5-10mb...
[ mnn @ 19.08.2008. 14:26 ] @
I ja imam sličan problem stim što je moja C particija veličine 20 Gb i prikazuje mi kako kad da ima manje od 1 Gb praznog prostora .Gledao sam stavku po stavku i nije ni približna onoj cifri koju prikazuje C.
[ sasa022 @ 19.08.2008. 17:51 ] @
Da li ste gledali i skrivene fajlove ( HIDDEN FILES ) ?
Upotrebite Total Commander.
[ calexx @ 19.08.2008. 20:20 ] @
Svejedno kako gledaš, 5GB je malo za XP naročito ako imaš i Office. Tu saberi i pagefile ... Ja imam na jednom hardu čist XP, jedva da sam ga malo probao i nije verovatno instalirano ništa bitno i on sa pagefile uzima preko 5GB.