[ BBS @ 23.08.2008. 01:04 ] @
Zna l ineko gde s emoze praonaci na netu film,animacija, ili prikaz u srtezima kao se lice transfotmise od totalno bezlicnog do lepotica ili spski receno kak oDejan od krave pravi lepu zivuljku:)))) |
[ BBS @ 23.08.2008. 01:04 ] @
[ 3D-Elite @ 23.08.2008. 03:17 ] @
hahah koji si ti car... :D
Za Dejanovu "tehniku" bas i ne znam..ali sumnjam da je on izmislio toplu vodu.. Imas brdo tutorijala za Photoshop "ulepsavanja" na netu.. mozes da pogledas na primer ovde http://www.good-tutorials.com/ , a i youtube je pun takvih tutorijala.. [ Skandy @ 23.08.2008. 10:16 ] @
Evo ga jedan: http://www.youtube.com/watch?v=4cW2290P98E
Inace u YouTube kucaj kljucne reci za pretragu: Photoshop ugly to beatutiful, ugly to pretty, ugly hot.... [ BBS @ 27.08.2008. 05:51 ] @
@3D-Elite
Hvala za link s atutorijalima ali nije to ono sto sam zeleo @Skandy Zahvaljujme ovo nije lose mada malo preterano. Vidjao sam negde kako izgleda ceo proces pripreme za naslovnu tj dolazi bezlicna evojka onda ide feniranje sminkanje, garderoba, svetlo dobar fotograf a onda tako kolko tolko popravljeno dolazi do photoshopa a potom do naslovne strane. E da mi je taj celokupan proces u fotografijama ili u video materijalu a namenjeno pre svega u edukativne svrhe kad su mladi u pitanju [ dejanmaksimovic1976 @ 31.08.2008. 19:08 ] @
Jednostavnije je da posaljes sliku pa da ti je preradim. Malo je tesko objasniti kroz tutorijale kako nesto napraviti. Photoshopom se bavim i zivim od njega vec skoro 9 godina. Svakodnevno baratanje alatima po minimum 6 do 9 sati ima tu mnogo sto sta. Za pocetak samo vezba svakodnevna sto vise i sto je najvaznije ne tragati za pomocima nekih programa koji imaju gomilu gotovih gluposti koje samo lepo iygledaju inace kada treba da se primene u stvarnom svetu stampe i dizajna nemaju bas neku primenu. Usresredi se na jednu stvar i ostani dosledan. I ja sam u pocetku lutao te tamo te ovamo ali se vremenom iskristalise sta ti treba i sta u cemu mozes da uradis. Znaci Photoshop za slike i bitmape, corel i ilustrator za grafiku. Prvo definisi sta ti konkretno treba. U photoshopu nema otprilike, pa danas cu da probam malo pa za 5 dana opet malo. Ili radis to ili ne ako mislis da se ozbiljno bavis tim poslom. Ako je za zezanje onda je nebitno kako ces i koliko vremena potrositi igrajuci se. Sve je u ideji i pristupu problemu. Nista nije striktno definisano da mora tako ili nikako drugacije sto je kod vecine (nazovi) programima za obradu fotografija iz koraka u korak, nema preskakanja redosleda. Ne uzdaj se mnogo u filtere, automatizaciju i nezavaravaj se da ce neki program skinuti bolje pozadinu od coveka samog, samo je stvar vezbe. Mogao bih ovako o photoshopu do sutra da pisem ali dosta je za pocetak. Ako neko ima neki konkretan problem neka posalje pa da vidimo sta moye da se uradi.
Pozdrav svima. [ Milorad Kubatovic @ 06.09.2008. 10:37 ] @
Ja sam na gfx zone nasao dosta zanimljivih tutoriala u vezi dejanove tehnike
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|