[ NinaSu @ 25.08.2008. 18:54 ] @
Pozdrav....

Ovaj "problem" i nije neki problem...al od uvek mi se deshava...pa me zanima zashto je to tako...

Naime...raspored ikonica na desktopu je podeshen rucno...onako kako meni odgovara....ali to uvek poremeti jedna igrica.
I to samo kad izadjem iz te igrice...sve ikonice su mi na levoj strani desktopa....i onda moram opet ruchno da ih razmeshtam....Zashto se to deshava...i ima li caka da to sprechim?

Pozz
[ Iksi @ 25.08.2008. 20:30 ] @
hej opet ti :)d. Ajd za pocetak ti nama lapo reci o kojoj se igrici radi....
Verovatno ima neke debele veze sa grafikom..
[ DarkMan @ 25.08.2008. 22:08 ] @
Meni se ranije dosta puta to desavalo, a i sada ponekad. Resenje je koristiti program koji ce ti sacuvati raspored ikona. Ja sam bio isprobavao neka resenja i nijedno mi se nije svidelo pa sam zato napisao program koji je po mojoj meri.
Program sam nazvao Icon Pusher. Imas ga okacenog na ovom forumu u top temi "Predstavite svoj besplatan software".

http://www.elitesecurity.org/t248755-1#1750887
[ Blue82 @ 25.08.2008. 22:16 ] @
Nisam bas strucnjak za tu temu ali pretpostavljam da igra radi pod rezolucijom manjom od rezolucije ekrana a kada je lose napravljena zna da poremeti i sve na desktopu. U igri bi trebalo da imas opcije pa udjes tamo pa ides na resolution (ili tako nesto) a pored toga ce ti obisno stajati nesto kao 800 x 600 ili neki veci broj. E ti promeni da rezolucija bude veca od tog pocetnog broja koji vidis, on ce ti vec ponuditi neke mogucnosti pa mislim da bi trebalo da upali ali nisam 100% siguran.
Poz!
[ NinaSu @ 27.08.2008. 08:50 ] @
heh...da opet ja...bolje da pitam nego da skitam:)

Igrica je Beetle crazy cup... ne razumem se previshe...ali nije preterano zahtevna igrica...(bratovljev dechko je igra na nekoj krsh pentium trojci)...ali obavezno mi razmesti sve ikonice...
U igrici nema opcija da se promeni rezolucija.

Isprobatju taj programchitj shto je DarkMan napravio....
[ bloker @ 27.08.2008. 15:46 ] @
ne bi trebao da ti poremeti ikonice jer kad udjes u igricu on ti postavi rezoluciju onakvu kakvu si naveo i kad se vratis na desktop treba da ti vrati staru rezoluciju bez premestanja ikonica.. Jesi li mozda probao da instaliras neke novije drajvere za graficku??
[ NinaSu @ 28.08.2008. 22:52 ] @
Heh...mislish probala :-D
Jesam...instalirala sam novije drajvere za grafichku....ali ista stvar....to mi se deshavalo i pre sa starom grafichkom...ali sa istom igricom...Ali recimo na drugom rachunaru...koja je neka slaba trojka...ta igrica ne radi to sa ikonicama....

IconPusher radi posao...ali...ne razumem zashto netje i bez njega....

[ Stefan 93 @ 01.09.2008. 18:49 ] @
I ja sam imao takav problem sa nekom igricom, samo stavi da bude u prozoru, a ne preko celog ekrana.
[ ivica77 @ 04.09.2008. 12:32 ] @
Meni se to ponekad desi sa Fifom 2008 ili Konamijem. Rezolucije su iste 1024x768. Grafika Asus 8500GT, stavljeni najvnoviji drajveri. Retko se desi, ali ipak se desi ponekad.