[ clapton @ 27.08.2008. 01:33 ] @
[ clapton @ 27.08.2008. 01:33 ] @
[ Vill @ 02.09.2008. 13:15 ] @
Vise informacija drug, koliko je star, da li si i pre punio kertridze, da li si probao da cistis, softverski glave, da li si probao da stampac test strane, ali pazi, uzmes u paintu, napravi 4 lista a4 i stavi crnu, plavu, zutu i crvenu boju, znaci skroz, stavi kvalitet na ultra, photo, sve na max i probaj da vidis sta se desava.
I da, sta ti bi da kupis taj stampac... Mi smi ti cudna zemlja ne treba se upustati u egzibicije, tj. teba uvek birati izmedju hp, lexmark, canon, epson... za kucnu stampu, za profesionalce jel te... [ clapton @ 02.09.2008. 23:18 ] @
star je 2-3 mjeseca. nisam nista pokusao da cistim ali cu da probam ovu opciju preko painta. inace, stampac automatski posle skidanja kertridza i vracanja istih na svoje mjesto izbacuje test stranu.
[ Vill @ 03.09.2008. 08:58 ] @
Pazi, moja TOPLA preporuka, koja je bazirana na dugogodisnjem iskustvu, i mozda je vise zasnovana na nekom filingu, sreci, mantri sta li vec, iskljuci stampac, znaci, iz struje, skroz, povuci glave rukom i onda ih skidaj i vracaj. Zna da spasi i popravi situaciju isto. A cesto i da zezne elektroniku stampaca na taj nacin da ga prevaro da je bilo sta dirano.
[ clapton @ 04.09.2008. 12:14 ] @
Citat: Vill: da li si probao da stampac test strane, ali pazi, uzmes u paintu, napravi 4 lista a4 i stavi crnu, plavu, zutu i crvenu boju, znaci skroz, stavi kvalitet na ultra, photo, sve na max i probaj da vidis sta se desava. http://img55.imageshack.us/img55/6669/04092008583qw9.jpg ne vidi se bas nabolje ali i ostale stranice su dosta blijede [ Vill @ 04.09.2008. 17:21 ] @
Grozna situacija, ovo cu ti sada reci kao da je moj stampac.
Pod a, menjao bih kertridz, ili glavu Pod b, naso bih servis i pisao jedan mejl sa prilozenom slikom Pod c video u helpu da li ima neka smernica Pod d otisao na sajt i pravio se uvredjen i povredjen i trazio pomoc od olivetija Probaj isto da pitas na foruku ove ljude www.refillbros.com Mislim da je com, ako nije izvrti net yu ili tako nesto. Dobre tutorijale i sl imaju za punjenje i reciklazu uopste. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|