[ manjuska @ 28.08.2008. 09:05 ] @
Jedan chekbox se ponavlja vise puta u tabeli u zavisnosti od broja usluga. While not objRS.EOF . . Response.Write "<TD><center><input type = 'checkbox' name = 'check1' value = '" & objRS("Cena") & "'></center></TD>" . objRS.MoveNext Wend Klijent chekira koje usluge zeli i zajedno sa podacima klijenta se upisuju u bazu. While Not objRS3.EOF brojac = brojac + 1 for each test in Request.Form("check1") If cstr(objRS3("Cena")) = test Then rsUpis("Ime")=Request.Form("textfield") rsUpis("Prezime")=Request.Form("textfield2") rsUpis("Br_mob")=Request.Form("textfield3") rsUpis("Datum")=Request.Form("datum")(brojac) rsUpis("Vreme")=Request.Form("vreme")(brojac) rsUpis("Usluga")= objRS3("Vrsta_usluge") rsUpis("Naplatiti")=objRS3("Cena") rsID=rsUpis("ID") ID se dodeljuje automatski i on je prim.key Next objRS3.MoveNext Wend Ukoliko neko zeli vise tretmana, u bazu mi se upisuje samo poslednji koji je chekiran. Kako da mi se upisu svi chekirani tretmani ili kako da ogranicim da ukoliko je chekirano vise od jedno obavesti korisnika da moze da izabere samo jedan po jedan. Igra mi bilo koje resenje (naravno, bilo bi idealno ono prvo) Pomoc mi je znacajna samo ako bude u toku danasnjeg, eventualno sutrasnjeg dana. Hvala ![]() [Ovu poruku je menjao manjuska dana 28.08.2008. u 13:57 GMT+1] |