[ Dragan BL @ 28.08.2008. 16:11 ] @
Interesuje me kako da WPF nagovorim da mi zatvori citav program. U Winform-ama sam to radio Application.Exit(); , a za WPF sam nasao da to ide Application.Current.Shutdown(); E sada ako imam dva prozora i to jedan glavni gde su mi podaci a drugi je login prozor imam sljedecu situaciju: Primjer 1: Ako podignem glavni prozor PRVO pa onda drugi prozor za login i stavim tu CANCEL dugme da se zatvori citav program "Application.Current.Shutdown();" ta naredba nece raditi. E sada ako prodje login i u glavnom prozoru PRVOM podignutom stavim u NPR File -> Exit (Application.Current.Shutdown();) tu ce raditi. Primjer 2: Ako podignem login prozor PRVO i imam opet CANCEL i stavim mu (Application.Current.Shutdown();) radi normalno. Ako user prodje login i udje u drugi glavni prozor i tu stavim File -> Exit (Application.Current.Shutdown();) nece raditi. Sada mene interesuje kako zamijeniti Application.Exit() jer je to zatvaralo citav program ma gde god da to pozovem. Mozda se uopste ne radi ovako kako sam ja zamislio u ova dva primjera. Mozda ima neka druga caka za podizanje tih prozora pa bih molio iskusnije da mu to objasne. Hvala |