[ vuki68 @ 29.08.2008. 08:12 ] @
| Uzeo sam od provajdera SezamPro WiFi router Siemens speedStream 6515, setovao adsl koji je proradio, uspostavio Wirles signal na laptopu, MEDJUTIM KADA SAM SA LAPTOPOM OTISAO SAMO DVE SOBE DALJE wifi signal je pukao, cak i u jednoj sobi dalje, nije htela da radi bezzicna veza, a u samoj sobi gde je WiFi Router kada se podaje udaljim od routera signal je veoam slab.
OVO JE VEOMA CUDNO, DA LI NEKO MOZE DA PREDPOSTAVI U CEMU JE PROBLEM I KOJE JE RESENJE ?
UNAPRED HVALA |
[ Strale @ 30.08.2008. 16:04 ] @
Ili nisi dobio antenu uz wireless ruter ili ti lap top ima slab predajnik sto je sigurno to
[ vuki68 @ 30.08.2008. 17:13 ] @
antenu ima, a sa tim MSI lap topom sam sedeo u parku i preko wifi koristio Telenor internet na udaljenoszi od oko 50m od njihovog predajnika
[ Jynx @ 17.03.2009. 10:29 ] @
Da ne bih otvarao novu temu, postavicu pitanje ovde.
Imam SezamPro-ov ruter, i dva lap topa koji koriste internet konekciju preko njega i sve dobro radi. E sad, imam problem sa umrezavanjem ova dva lap topa. Razmena fajlova (file shharing) je neverovatno spora, i pri umrezavanju npr. u igrama dosta "secka" onom koji nije server, ping poneki put skoci do 3000-4000...
Na oba lap topa je signal strength "excellent".
Da li neko zna u cemu je problem, i kako bih to mogao da resim?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.