[ miskec @ 29.08.2008. 18:43 ] @
Da li neko zna kako mogu da se pouste u rad "Skripts" u zend studiju preko prečica na tastatri. Naime svaka skripta od zend studija ima ovaj red u komenatru na početku * Key M1+M2+U ili neko drugo slovo što znači CTRL+SHIFT+U ali sta god da sam probao nikako se nepokreće skripta.

A to mi treba jel ima skripta koja uploaduje fajl koji se edituje na FTP ali nemogu da je pokrenem. Probo sam i na drugi mskripticvama koje imaju tu u zend studiju ali nijedna nereaguje na tastaturu.

Da li iko zna kako da resim ovaj problem.

Hvala
[ Nemanja Avramović @ 30.08.2008. 14:05 ] @
Uh, vidim da je dosta ljudi pogledalo temu, ali nema odgovora, a ni meni nije najjasnije šta tražiš?

Probaj da preformulišeš malo pitanje.
[ stole86 @ 30.08.2008. 17:59 ] @
Ako misliš da u samom Zend Studio dok edituješ fajl preko tastera da ga uploadujes("Synchronize" prozor u zend-u) na ftp(koji si naravno ranije kreirao?), to je valjda vec podešeno i radi, pogledaj u Window-Preferences-Keys(ili nesto slično, ne sećam se tačno) imaš spisak svih aktivnih prečica, i tu možes da proveriš sta se dešava... A ako hoćeš za upload scriptu da promeniš tu prečicu onda desni klik-edit-key metadata, ali pazi da ti se ne poklapa sa nekom već ranije podešenom...

ako si mislio da ti se na samoj web stranici izvrsi neka akcija preko tastera, onda kazi, pa da se pozabavimo time:)