[ zyllion @ 29.08.2008. 20:01 ] @
Poz svi,
Imam Euronet Wireless na PC-u ,OS = XP ,i sad kako da podesim laptop sa OS= Vista da imam Net. Posto Kofigurisanje mrezne ne radi kao na XP-u... Programi za promenu mac adrese na visti ne rade? Ima Li ko neki predlog kako da promenim MAC Adresu na Visti??? Taj Euronet wirless placam,tako da nije nikakav hack ili slicno i molio bih da nema flame-a na to :-) I posto je laptop iz amerike ima dosta prateceg softvera i igara 4 FREE tako da necu da prebacujem na Windows XP, na kome je prelako menjati mac...

Thx unapred
[ okno @ 29.08.2008. 21:28 ] @
Prijavi taj mac kod provajdera.
[ zyllion @ 30.08.2008. 10:52 ] @
pitali smo moj drug i ja,jer i on ima isti prob. al provajder ili ne zna ili nece to da uradi...vec kao da nam namesti net i na laptopovima (instalacija 50 evra + pretplata...). Tako da je nasi ISP (EuroNET) konjine teske.
[ mulaz @ 30.08.2008. 12:47 ] @
http://www.irongeek.com/i.php?page=security/changemac

scrollaj dole do viste
[ bttp @ 30.08.2008. 16:10 ] @
Možda da u konfiguraciju ubaciš nekakav ruter i da ti u ISP registruju MAC adresu rutera, a onda dalje preko njega distribuiraš link do ostalih mrežnih uređaja (računara, telefona itd.). Možda neće da dodaju više MAC adresa za jednog korisnika, jer bi onda ceo komšiluk mogao da koristi jednu pretplatu - samo dođeš sa komšijinom MAC adresom i kažeš "e kupio sam još jedan računar, molim dodajte mi ga tamo na access listu".

Ne znam, samo razmišljam :)