[ sigma**2 @ 04.09.2008. 10:42 ] @
Moze i teoretsko objasnjenje, ali meni treba java implementacija. Evo o cemu se radi Imam mnogo objekata klase koja npr. izgleda ovako Code: class Klasa{ int donji; int gornji; . . . } Ako mi objekti imaju za donji-gornji vrednosti npr. (3-5) i (6-10) zelim da ta dva objekta spojim u jedan sa vrednostima 3-10. Ako nusi sukcesivni po ovom principu, onda nista, ostaju dve instance. Problem je lako resiv da radi, ali meni treba da bude efikasan. Naime kada imam ukupno preko 10000 takvih objekata (pazi, nema preklapanja, samo mozda ima "rupa" u intervalima) radi mi mnogo sporo. Naime, moja logika da ih sortiram pa da uporedjujem prvi sa sledecim i tako dalje, mi pravi problem jer sam sve objekte stavio u Vector, a nakon poredjenja, ako uradim spajanje (prvo objektu stavim vrednost gornji iz drugog objekta), tada mi brisanje drugog objekta iz Vectora smeta (brisanje ne valja ni sa Enumeration ni sa Iterator). U tom slucaju krecem ispocetka, i zato mi je sve uzasno sporo. Moze li neko da me posavetuje ? ** greska u naslovu teme treba da pise sukcesivnih ** |