[ ksenija 17 @ 04.09.2008. 13:00 ] @
Ovako platili smo coveku da nam namesti router da bi ja mogla u mojoj sobi da idem na internet, imamo kablovski internet(sbb) i pomenuti router, covek je sve to namestio ali ja nemam internet na notebooku, pokazuje kao da je konektovan ali nema neta. Pa sam se pitala da li neko ima ideju u cemu je stvar?

[Ovu poruku je menjao ksenija 17 dana 05.09.2008. u 11:10 GMT+1]
[ grks @ 04.09.2008. 14:52 ] @
A gde je covek kome ste platili da sve to namesti
[ ksenija 17 @ 05.09.2008. 10:09 ] @
Ma rekao da ce doci da proba sa drugim notebookom ali ga nesto nema.... ostavio mi jedan kabl da se prikljucim ako mi bude potrebno....

[ grks @ 05.09.2008. 10:21 ] @
Nije da mi ne zelimo da pomognemo ali tu moze da bude problema od nekih glupih sitnica do ozbiljnog kvara na samom routeru ili laptopu. A inace ste i dali jako malo podataka o funkcionisanju mreze. Ako je ostavio kablic preetpostavljam da radi kad bocnete taj mrezni kabal a ne radi wireless. Jeste li koristili taj laptop u nekoj drugoj wiriless mrezi (uspesno)
[ ksenija 17 @ 05.09.2008. 10:42 ] @
Ovako bezicna uopste ne radi, kad bocnem kablic laptopic onda ima net. Notebook je radio uspesno u drugim bezicnim mrezama i nov je. A covek koji je namestao se kune da router kod njega kuci radio. Problem je u tome sto salje signal ali nema neta. Da znam vise vise bih i napisala, ali izvinjavam se ja nisam inzenjer nego maturant, koji ima problem pa vas je zamolio za pomoc, kao ljude koji znaju o tome. ali ako niko nece da pomogne.....
[ grks @ 05.09.2008. 11:32 ] @
onda sve upucuje na lose setovanje u rooteru. Nemoj da se ljutis ali nije lako pomoci ovako uopsteno. Uostalom mozda se jos neko javi
[ rainymanyu @ 12.10.2008. 21:26 ] @
moze li neko reci nesto vise o ovom ruteru.. ? iskustva? ima li problema,stabilnost? port forward...neko mi rece da "nema dovoljno mesta za forward svih potrebnih portova" ima li neko ovaj problem..? koristilo bi pre kupovine? 10q