[ mirjanagb @ 05.09.2008. 13:52 ] @
imam jedan excel sheet od 15 mb. u njemu dosta makroa ... sve uradjeno u 2003. presla sam na excel 2007 ... medjutim makroi nece da rade ... u cemu je problem? |
[ mirjanagb @ 05.09.2008. 13:52 ] @
[ mirjanagb @ 05.09.2008. 14:20 ] @
ee bar jedna radosna vest ... nije da ne rade svi makroi ... jedan radi ...
ali ova 2 najvaznija ne ... e ovako: jedan je za popravljanje grafika: do sad je bilo: Sub ChartKunden() Worksheets("Kunden").Select P = Cells(16, 18).Value q = Cells(17, 18).Value s = Cells(17, 19).Value ActiveSheet.ChartObjects("Diagramm 12").Activate ActiveChart.Axes(xlValue).Select On Error Resume Next With ActiveChart.Axes(xlValue) .MinimumScale = P .MaximumScale = q .MajorUnit = s End With Range("O19").Select End Sub i savrseno je radio ... sad mi kad ga startuje pokaze gresku na Worksheets("Kunden").Select [ mirjanagb @ 08.09.2008. 09:25 ] @
HVALA STO JE NEKO I POKUSAO DA POMOGNE ....
RESILA SAM PROBLEM TAKO DA CU OBRISATI OVU TEMU ... sto se mene tice, moderator moze obrisati ovu temu ... [ Ivek33 @ 08.09.2008. 11:45 ] @
Citat: mirjanagb: HVALA STO JE NEKO I POKUSAO DA POMOGNE .... RESILA SAM PROBLEM TAKO DA CU OBRISATI OVU TEMU ... sto se mene tice, moderator moze obrisati ovu temu ... ![]() Vjerojatno članovi foruma koji posjećuju ovaj dio nisu ili bili prisutni ili ne znaju rješenje, tako da ne vidim razlog tvoje reakcije. Drago mi je da si riješila problem, a još draže bi mi bilo ( a mislim i ostalim posjetiteljima ovog dijela foruma ) da si prikazala ( postala ) kako si riješila problem, tako da i drugi imaju smjernice u rješavanju ako budu imali istih problema. Mislim ad nema potrebe brisati temu, neka ostane da se može vidjeti kakav problem se može pojaviti, a možda će netko postati rješenje problema ![]() pozdrav [ Gix_ @ 12.09.2008. 21:23 ] @
Re,
Mirjana trebaliti pomoci oko reci FORUM, videci tvoje ponasanje izgleda da nepoznajes pravo znacenje ! cao Ivane za srecu tise razumes u psihologiju ![]() [ mirjanagb @ 20.09.2008. 18:51 ] @
sreca pa si ti tu da mi kazes .... ne bi znala sta bih bez tebe
[ Gix_ @ 20.09.2008. 22:03 ] @
Sreca sto nema puno takvih koa ti pa nemoram da lupam glavu,
drugi put procitaj upustvo za upotrebu siguransam daces postati inteligentnija ![]() Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|