[ Milorad Kubatovic @ 06.09.2008. 11:18 ] @
Ovako imam kameru vec mesec dana i normalno je radila cd-ove sam finalizovao i gledao na kompu.Sve normalno i sad kad sam se vratio sa mora imao sam puna dva diska sa materijalom,ubacio sam jedan disk da vidim sta ima na njemu kad ono kamera mi kaze:"Do you want to use DISK SELECT GUIDE TO FORMAT OR NOT" a to mi se obicno pojavljuje kad je disk finalizovan pa kad ocu opet da snimam. I sta sad da radim? Nemogu da ih gledam na kameri nemogu da ih finalizujem pa da ih gledam na PCu ili DVDu Samo mogu da ga skroz izbrisem a to necu jer imam dosta materijala sa mora pls help ovo mi se desilo sa oba diska!!!!!!!


HELP
[ deks007 @ 06.09.2008. 23:32 ] @
Jos jedan od razloga zasto kaseta . Prijatelj kupio Sony DVD 109 vratio posle mesec dana (ne moze da se popravi ) ali sreca u garanciji pa uzeo drugu(ne DVD) . Par puta sam se sretao sa snimcima ali nije bilo nikakvih probleme sto se tice gledanja . Nisam ti puno pomogao ali se nadam da ces resiti problem jer ipak su to vredni snimci . Dali si pokusao u nekom DVD plejeru da gledas snimke ? Pozdrav !
[ Milorad Kubatovic @ 07.09.2008. 08:15 ] @
Pokusao ali neuspesno! Nece nigde da ga otvori a kod njih u Tehno marketu(tamo sam kupio) na svakoj kameri otvara!!!
Evo juce sam bio tamo pa cu sad garanciju da nadjem!
[ Andalus @ 28.09.2008. 23:32 ] @
pozdrav!

nevervatno ali meni se desilo isto!!! bio sam na odmoru i poneo svoju sony 110 e kameru. snimao sam na rw dvd i sve je bilo ok. jednu noc sam zavrsio sa snimanjem na dvd i finalizovao i posle odgledao ceo disk. medjutim vratim se kuci sa odmora ubacim u pc prikazuje prazan disk, ubacim u kameru pokazuje mi da li hocu da formatiram disk uopste nema snimka a na disku se vidi da je narezano neveratnooooooooooo sta da radim??????????????????????? pomagajte?!?! kako si ti resio problem?
[ Milorad Kubatovic @ 29.09.2008. 14:28 ] @
odneo u servis koji je u BG-u a ja u NS-u i sad treba jos malo da mi vrate!